questions - for me !

Untitled
Untitled

Mun mielestä on ihana lukea muiden blogeissa postauksia, joista saa tietää vähän enemmän millainen henkilö blogin kirjoittaja oikein on. Ehkä tekin saatte vähän paremmin kuvaa minusta tämän postauksen perusteella. Kysymykset kaappasin ihanan ystäväni Hannan blogista.


Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: ystävät, inspiroivat projektit, urheilu ja rakastava perhe. Ja kreisi tanssiminen kotona lempimusiikin tahtiin.

Paras paikka maailmassa? Koti. Oli se sitten kotikoti tai oma koti. Ja Kalifornialla on jostain syystä erityinen paikka mun sydämessä.

Mikä on mielestäsi kaunista? Hyvät käytöstavat, hymy, luonnollisuus ja tietynlainen herkkyys. Pukeutumisessa tietty vaivattomuus ja huolettomuus, sekä hyvät materiaalit. Kotona luonnonvalo, kukat ja esineet, joilla on tarina ja ikää.

Mitä ruokaa rakastat / mikä on bravuurisi keittiössä? Pidän kovasti aamiaisruuasta: maustamaton jogurtti, pannarit, kroissantit, marjat ja hyvä kahvi... mmm mm ! Lempiruokia on myös bulgarialainen fetapiiras eli baniza, avokado, feta, monet lohiruuat ja uunivihannekset - herkkua. Tässähän tulee nälkä ! Ja mitä omiin keittiötaitoihin tulee, olen ehdottomasti parempi leipomaan ja bravuureja on valkosuklaamustikkajuustokakku ja erilaiset kuppikakut.

Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? The Holiday on aina jouluisin must ! Ja Wimbledon sekä Tähtiin kirjoitettu virhe on kyllä erityisen ihania myös.

Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Gretchen Rubinin kirjoittama Onnellisuusprojekti.

Lempimusiikkisi? Kuuntelen yleensä eri tilanteissa erilaista musiikkia: kokatessa usein klassista musiikkia, salilla perus radiomusiikkia ja muuten lähinnä folkpoppia ja muuta kivaa. Suosikkiartisti  ehdottomasti John Mayer. Tykkään myös elokuvamusiikista kovasti.

Luottovaatteet? Mustat farkut, harmaa neule ja oversized takki.

Kenelle soitat kertoaksesi ilouutisen? Äiti. Tai isosisko.

Minkä asian haluaisit muuttaa itsessäsi? Olen välillä liiankin järjestelmällinen ja tehokas ja häiriinnyn, jos muut tekevät asiat mielestäni huonommalla tavalla. Harmikseni olen myös helposti kateellinen ja tämän asian haluaisin kyllä ehdottomasti muuttaa itsessäni !

Keksintö, jota ilman et voi elää? ha. puhelinaddikti, myönnetään !

Minkä taidon haluaisit osata? Teleporttaustaito olis jees. Jos realistisempia ollaan, haluaisin osata soittaa kitaraa hyvin ja haluaisin myös oppia puhumaan ranskaa !

Missä olet erityisen huono? En ole erityisen kärsivällinen ja asiat, joissa vaaditaan pitkäjänteisyyttä ovat minulle hankalia ja vaikeita..

Jatka lausetta"Hävettää tunnustaa, että..." olen todella laiska koulujuttujen suhteen.

Mitä lukijasi eivät sinusta vielä tiedä? Puhun toisena äidinkielenä bulgariaa, mikä tulee monelle yllätyksenä.


// Some facts about me, sorry this is only in finnish.

xoxo Maria

Comments

  1. Tää oli kiva! Varsinkin toi musiikkikohta oli mielenkiintoinen, huomasin että itsekin taidan valita musiikkityylin tilanteen mukaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana saada palautetta tästä vähän erilaisesta postauksesta, kun mitä mulla on blogissa yleensä ! kiitos :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts