paris snapshots part 1.

Untitled
Untitled
Untitled

Eilen kävelin tuntikausia pitkin poikin Pariisin katuja. 

niin kaunista !

Huomaan usein ajattelevani asioiden loppumista ja menettämistä ihan etuajassa, yritän ehtiä näkemään, kokemaan ja ihastelemaan ennen kuin jokin asia loppuu, mutta ajatukset ei ole siinä itse hetkessä vaan siellä loppumisessa. Joku menettämisen pelko kenties. 
Täällä onneksi olen onnistunut sysäämään tuollaiset ajatukset suurimman osan ajasta syrjään ja kävelemään silmät suurina katsellen kaikkea kaunista ympärillä.

Pysähtyminen ja hetkestä nauttiminen. 
Sitä lisää.
Ajattelin jakaa näitä pieniä Pariisintunnelmia myös jatkossa, usein kameraan tai puhelimeen tallentuu päivittäin kauniita kuvia ja minusta on kiva näyttää niitä teillekkin.
Jaettu ilo, tiedättehän. 

Täällä sain juuri siivottua kodin viikonloppua varten, vaikka imuri on niin äänekäs että korviin sattuu ja lattiakin on lähestulkoon suora - ainakin jotain sinneppäin.. 
Nyt hakemaan kaupasta jokin kiva lehti luettavaksi, kukkia ja kroissantteja huomiseksi. 
Uusia rutiineja.

Ihanaa viikonloppua ! 


// I often find photos like this on my phone or on my camera, captured when walking around the city. I thought it would be nice to share little snippets of how I see Paris. It's just such a beautiful city and hopefully I can manage to share some of it's loveliness.
But now let's get into a weekend mode, just cleaned my apartment and now I'm off to buy a magazine to read, some fresh flowers and croissants for tomorrow. New routines you know.

xoxo Maria


ps. Snapchat (@dejisss) ja instagram (@dejiss) päivittyy tiheämpään tahtiin, koska myönnettäköön, puhelinta on jostain syystä paljon kätevämpi pitää koko ajan ajantasalla..

ps. I'm updating my snapchat (@dejisss) and my instagram (@dejiss) more frequently, with everyday moments and just my life here. 

Comments

  1. Tykkään tosi paljon sun Pariisinkuvista, tekee mieli lähteä matkustamaan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :) !! Heh, reissukuume on kyllä semmonen kestotauti... Itsekin poden kovaa matkakuumetta vaikka olen täällä, mieli kaipaisi jonnekin trooppiseen lämpöön.. :D eli ei tästä ikinä pääse eroon - paitsi reissaamalla koko ajan :D

      Delete

Post a Comment

Popular Posts