so I'll send you my words, from the corners of my room.

Untitled

OUTFIT:
Coat H&M
Scarf Acne
Shirt H&M
Pants KappAhl
Bag Banana Republic
Shoes & Other Stories

Untitled
Untitled

Viime sunnuntain asu. 
Mentiin Lockwood nimiseen paikkaan brunssille ystäväni Miian kanssa ja syötiin siellä ehkä maailman parasta granolaa jogurtin ja marjojen kanssa. 

Brunssin jälkeen käveltiin pitkin Pariisin katuja ja juteltiin.
Täällä on joka paikassa niin paljon nähtävää, että usein tekee mieli kävellä metron sijaan. Oppii tuntemaan kaupunkia paremmin, ehtii bongaamaan näitä ihania ovia ja fiilistelemään kaupungin tunnelmaa.

Olen muuten tainnut unohtaa mainita mitä oikein teen täällä Pariisissa. Olen kevätlukukauden täällä opiskelijavaihdossa ja ainakin tähän mennessä olen viihtynyt täällä todella hyvin. Päiviin mahtuu niin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista, että useimpina iltoina hymyilyttää erityisen paljon.


// Outfit from last Sunday when me and my friend Miia went for a brunch in a place called Lockwood. The best granola ever !

xoxo Maria

Comments

 1. Oi, Pariisi vasta onkin ihana paikka olla vaihdossa. Tulet varmasti kokemaan mitä upeimpia juttuja puolivuotisen aikana ja saamaan uusia ystäviä, jotka kulkevat mukana elämässä vaihtoajan jälkeenkin.

  Itse olin aikoinaan Wienissä vaihdossa, ja se oli kyllä niin upea ja rikastuttava kokemus, että voin lämpmästä suositella kaikille jos joku vielä miettii vaihtoon lähtemistä. Kova kaipuu ulkomaille asumaan on vaivannut sen jälkeen. Toivottavasti joskus voisi vielä järjestää elämänsä niin, että voisi asua ulkomailla.

  Ihanaa aikaa Parisissa!

  -Tiina-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää kaupunki on kyllä mieletön. Mun mielestä jokaisessa kaupungissa on semmonen tietty tunnelma tai fiilis, joka joko kolahtaa tai sitten ei. Ja Pariisin tunnelma kyllä ehdottomasti kolahtaa ainakin omalla kohdalla :)

   Wien kuullostaa upealta kokemukselta !! Olen halunnut käydä siellä jo jonkin aikaa, toivotaan että pian pääsen sinne !
   Jännitin kyllä vaihtoon lähtöä huonon aupair-kokemuksen takia, jotenkin ulkomaille lähtö pelotti. Mutta ihan turhaan, täällä on ollut ihanaa. Eli samaa mieltä siitä, että vaihtoon lähtijöille voin vain suositella tälläistä kokemusta lämpimästi :)

   Nyt vaan järkkäilemään ulkomaille lähtöä, jos ei nyt niin jossain kohtaa tulee kyllä oikea aika :)
   Kiitos ihanasta kommentista <3

   Delete

Post a Comment

Popular Posts