1st of December

Untitled

Ihanaa joulukuuta ja terkut Tallinnasta !
Käväistiin naapurimaassa viime perjantaina siskon kanssa ja vaikka menomatka oli tuulinen meinasi tulla ihan kunnolla huonovointiseksi, pelasti ihanan jouluinen Tallinna päivän ja meidän reissu oli kuitenkin onnistunut. 

Tallinnan joulutori on aivan ihana. Olin siellä ihan ensimmäistä kertaa ja ai että ! Olisi tehnyt mieli ostaa villasukkia, puisia keittiövälineitä ja ties mitä. Niin jouluinen tunnelma ja niin kauniita vanhoja rakennuksia. love.

Vaikka ulkona ei ole kovin jouluinen keli, täällä ollaan joulufiiliksissä. Lahjat on jo muutamaa vaille hankittu, lomapäiviä tuli töistä yllättävän monta eli pääsee kotikotiin rentoutumaan ja joulukorttiurakointi on suunnitteilla ensi sunnuntaille. 

Tänä vuonna en blogiin harmikseni ehdi joulukalenteria tekemään, mutta viime vuoden joulukalenteripostaukset löytyy täältä. Siellä on jouluisia reseptejä, tunnelmia ja muuta kivaa. Kannattaa kurkata !


// 1st of December and at least I'm already in a christmas mood. Last Friday we visited Tallinn with my sister and we had a great day even though we had to survive a very windy ferry ride there. 
I fell in love with the christmas market and I could've bought all those soft mittens and wooden kitchen ware. Made me feel all christmassy. 
This year I sadly don't have time to make a christmas calendar here in my blog, but you can find the posts from last year here.

Untitled

xoxo Maria

Comments

Popular Posts