If tomorrow you won't be mine.

PC010004.JPG_effected

OUTFIT:
Coat H&M
Knit FilippaK
Pants KappAhl
Bag Banana Republic
Shoes Alberto Zago

PC019942.JPG_effected
PC019955.JPG_effected
PC019978.JPG_effected
PC010051.JPG_effected
PC010058.JPG_effected
PC019997.JPG_effected
PC010021.JPG_effected
PC010065.JPG_effected
PC019991.JPG_effected
PC010071.JPG_effected
PC010039.JPG_effected
PC010005.JPG_effected

yksinkertaista, with a twist.

Olen täysin ihastunut noihin kenkiin. On ollut useiden aamujen pelastus, kun päällä on muuten simppeli ja väritön asu, kengät jalkaan ja hups asu on valmis.
Jostain syystä asusteiden tärkeys on vasta nyt iskenyt tajuntaan. Mutta huomaan muutenkin välillä olevani vähän hidas omaksumaan uusia tyylijuttuja.

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja mieli on kyllä loman tarpeessa. Huomaan kaipaavani sellaista kokonaisvaltaista nollaamista, sillä vaikka olen oppinut rentoutumaan arki-iltoina ja keksimään kivoja juttuja tavallisen koulu/työviikon keskelle, ei jotenkin pysty kunnolla vaan olemaan kun takaraivossa on ties mitä tehtävälistoja ja deadlineja. Onneksi ihan pian on loma.

Tänä vuonna jouluvalmistelut on otettu iisisti. Lahjat on jo hankittu ja kotona suurimmat koristelut on plantagenista kotiutettu sisäkuusi ja muutama tarkkaan valittu vanha joulukoriste.
Ainiin ja tietysti kynttilöitä ei sovi unohtaa.

Millaisia jouluvalmisteluita siellä on jo ehditty tekemään? Alkaako joulustressi iskeä vai nautitaanko siellä jo herkuista ja rennoista talvi-illoista?


// My kinda winter outfit - simple, with a little twist.


xoxo Maria

Kuvat/Pictures Milla.

Comments

  1. Joulukoristeita on hiljalleen tullut laitettua esille tässä parin viime viikon aikana. Piparit on leivottu lapsen kanssa ja joulukuusi haetaan varmaan lähipäivinä. Joulustressiä ei ole, mutta muuta stressiä kyllä. Olen poltellut kasapäin kynttilöitä ja juonut glögiä. Yritän ottaa kaiken ilon irti tästä ihanasta joulun odotuksesta. Tämä on jotenkin niin ihanaa aikaa, etenkin kun tietää että edessä häämöttää ne muutamat löhöpäivät kun koko perhe hengaillaan yöpuvuissa kotona ja syödään kaikkea hyvää.
    Lapsen myötä myös jouluaaton merkitys on muuttunut ja toisen odotusta, jännitystä ja iloa on ihana seurata.
    -Tiina-

    ReplyDelete
  2. Noi kengät on kyl!!!! Pitäs ehkä itsellekkin hankkia tollaiset statement popot :-----) Mä oon yllättänyt itseni kyl tänä jouluna, kaikki lahjat on jo hankittu, voi sit rauhassa stressata vaan tenttejä haha..... Mitään muita jouluvalmisteluita ei oo kyl tehty, muutan tästä kämpästä kotiin ens pe, joten ois ollut vähän turhaa alkaa täällä mitään koristelemaan :---d Siksi kaipaankin sitä joulufiilistä, jota ei oikein vielä tänä vuonna oo tullut. Tulispa ees lunta!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts