less is more.

IMG_6724.JPG_effected

OUTFIT:
Top KappAhl
Shorts KappAhl
Bag Banana Republic
Shoes Birkenstock

IMG_6754.JPG_effected
IMG_6725.JPG_effected
IMG_6728.JPG_effected
IMG_6727.JPG_effected
IMG_6734.JPG_effected
IMG_6753.JPG_effected
IMG_6718.JPG_effected
IMG_6749.JPG_effected
IMG_6717.JPG_effected

Etsin pitkään täydellisiä mustia kesäshortseja. Riittävän pitkät, väljää mallia ja siistiä kangasta, joka ei rypisty. Yllättävän vaikea yhdistelmä löytää, mutta tässä ne nyt ovat. Vihdoin.

On muuten ihana huomata reissatessa, että yhdellä matkalaukullisella pärjää yllättävän hyvin. Jopa käsimatkatavaroilla. Matkalle kun tulee otettua yleensä vain lempivaatteita ja pukeutuminen tuntuu helpolta. Tätä haluan myös vaatekaappiini: niitä helposti yhdisteltäviä juttuja - lempivaatteita. Sellaisia, joissa on hyvä olla ja jotka tuntuvat omalta vuodesta toiseen.

Onneksi vaatekaapin sisällöstä enemmistö alkaa jo olla juuri niitä lempijuttuja. Hutiostokset on vähentynyt, mutta silti saa pitää pään kylmänä jatkuvasti vaihtuvien sesonkien ja vaatekuvastojen keskellä. Minulle blogien seuraaminen ja lehtien lukeminen on selkeyttänyt omaa tyyliä, mutta toki usein tekee mieli päivittää vaatekaappia uusilla tuotteilla. Kovasti kiinnostaisi ympäristöystävällinen ja eettinen kuluttaminen, mutta välillä se on yllättävän vaikeaa.

Oman pienen panokseni olen yrittänyt tuoda ostamalla laadukkaampia tuotteita, joita miettii kunnolla ennen ostopäätöstä. Usein laadukas tarkoittaa myös korkeampaa hintaa, mikä on mielestäni vain hyvä asia, sillä jos tuotteen oikeasti haluaa, siitä pitää olla valmis maksamaan. Yksi tai kaksi vaateostosta kuukaudessa pitäisi olla riittävästi, ainakin minulle. Tällöin rahaa voi myös käyttää vähän enemmän. Mutta usein vain parin tuotteen ostaminen kuukauden aikana tuntuu kovin vähäiseltä. Miksi ajatus "less is more" - on niin vaikea tuoda käytäntöön, vaikka ajatuksen tasolla olen täysin samaa mieltä?

Olenko yksin näiden ajatusten kanssa vai löytyykö sieltä muita, joilla on ajatuksia kuluttamisesta?

Asu on muuten Sveitsin reissusta ja nämä kuvat ehdottomasti yhdet suosikkiasukuvistani!


// Outfit from my trip to Switzerland and thoughts about buying less.


xoxo Maria

Kuvat/Pictures Eva

Comments

 1. Ihanasti sopii tausta noihin sun vaatteisiin :) Jotenkin upean pelkistettyä kaikki tavallaan! Määkin tarvisin hyvän näköset mustat shortsit..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! :) Olin niin iloinen kun löydettiin näin kiva kuvauspaikka.
   Mustat shortsit on kyllä semmonen must-juttu. Ainakin omassa vaatekaapissa !

   Delete

Post a Comment

Popular Posts