You're the places that you've been to.

IMG_5502.JPG_effected

OUTFIT:
Coat H&M
Top KappAhl
Pants KappAhl
Bag Banana Republic
Shoes Birkenstock

IMG_5513.JPG_effected
IMG_5518.JPG_effected
IMG_5527.JPG_effected
IMG_5516.JPG_effected
IMG_5514.JPG_effected
IMG_5532.JPG_effected

Täällä ollaan taas. Lempikaupungissa, Turussa.
Nämä kuvat on tosin otettu jo muutama viikko sitten, samassa paikassa.

Aloitin eilen kesälomani ja ehkä paras tapa aloittaa on tulla ystävien luokse tänne Turkuun. Pitihän sitä käydä myös kaffeilemassa ja syömässä kakkua loman kunniaksi, Cafe Artissa tietysti. nam.
Sääkin päätti muuttua kelvolliseksi kesäkeliksi, ei vois tätä lomalaista saada onnellisemmaksi.
Tänään iltapäivällä siirryn äidin hoiteisiin kotikotiin. Odottelen jo mustikanpoimintareissuja, äidin puutarhasta aamupalapöytään haettuja vadelmia, höpöttämistä perheenjäsenten kanssa ja lempisalini jumppatuntirääkkiä. 
lomailu on parasta.

Asusta sen verran, että tämän viileän kesän pelastus on alemyynneistä viidellätoista eurolla löytynyt trenssi. Tarpeeksi lämmin, mutttei liian kuuma. Nyt on takkiosastolla kaikki kunnossa.


// An outfit from a few weeks back. I was visiting Turku, where I am also right now. Love this city. Oh and yesterday I started my two week summer vacation. Yay !


xoxo Maria


Comments

 1. Mäkin kotiutin ton samaisen takin H&M alennusmyynneistä noin kuukausi sitten ja oon jo onnistunut jättämään noi perässä laahaavat vyönpäät auton oven väliin, omien jalkojeni alle sekä kaverin jalkojen alle ja huiman kolmen käyttö kerran jäljiltä ne on ihan likaset :-D Ja mä olen muka pitkä naiseksi.. Harmi ettei tota voi pestä kotikoneessa vaan pitää viedä pesullan, on nimittäin aivan loistava takkikokoelman täydentäjä!

  Niin ja ihana asu muutenkin sulla! Hauskaa kesälomaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D voi ei ! Mä ainakin kyllä aattelin pestä 15€ aletakin joko käsin tai sitten kylmästi vaan laitan koneeseen. En onneks oo sitä likastanu vielä, vaikka välillä ne vyönpäät tosiaan meinaa jäädä joka paikkaan.. Oon usein pessy pesula-merkittyjä vaatteita vaan koneessa ja mitään ei oo käyny.. :D joten toivottavasti ei tääkään takki mee pilalle....

   Ja kiitos kovasti :) Ihanaa kesää sulle myös !

   Delete
 2. Jee loma ja jee Turku! Tää on kiva, ainakin kesäisin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä !!! Ja ens kerralla vois olla ne meijän kaffetreffit joista joskus puhuttiin !! Ja Turku on aina ihana, mun lempikaupunki - siellä on ihana tunnelma, paljon kivoja kahviloita ja kasa ystäviä <3

   Delete

Post a Comment

Popular Posts