monday.

IMG_3977

Tänään odottelin töiden alkua ja päädyin istumaan kahvilaan. Siinä yksin istuessa kahvin ja viimekeväisen sisustuslehden kanssa, tuli jotenkin ihana olo. Hymyilytti ja piti käydä lainaamassa kynä, kun teki mieli kirjoittaa ajatuksia paperille:Aidon inspiraation iskiessä välineiksi riittää karjalanpiirakan paperikääre ja lainakynä. Joskus sitä tarvitsee vain istua hetken yksin - vieraassa ympäristössä. Hyvän kuvan teho on mielestäni huikea. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, se saa hymyilemään ja ajatukset valloilleen. Ehkä sitä kaipaa ajatusvirtaa ja kauniita kuvia, että jaksaa viimeiset loska-sadepäivät ennen aurinko ja kesää. Kun raskaat villakangastakit ja lämpimät neuleet alkavat ahdistaa, ratoan kaulahuivi ja otan vastaan raikkaan tuulahduksen - hengitän sisään.
Listaan kevään ostoslistalle laventelinkukkia, mekkoja ja henkäyksenkepeitä kultakoruja. Viimeistään tämän kuun lopussa aloitan parvekekauden ja sijoitan lempikukkiani hortensioita sinne. 
Yksin ollessa huomaa ajautuvansa ollennaisen äärelle. Hymyilyttää kun huomaa, että on hyvä olla. Kevät tulee. Ja mitä ne olennaisuudet sitten on minulle?
Listojen ja muistilappujen ystävänä antakaas kun listaan ajatuksiani.

- oma aika, omat projektit - hetket kun voi antaa ajatusten kulkea omia polkujaan.
- urheilu, urheilu, urheilu
- käsillä tekeminen. oli se sitten kokkailua, kutomista, kasvien istuttamista tai kirjottamista.
- matkat, matkojen suunnittelu. innostus.
- tavaran vähentäminen - TILA ! pystyy hengittämään kun tyhjyys antaa mahdollisuutta luoda uutta ja olla luova.
- ystävät. ihmiset. rakkaimmat. päätän puutteellisen listani olennaisimpaan.


Tälläistä tänään. Ihanaa viikkoa - tästä tulee hyvä.


// Monday thoughts.


xoxo Maria

Comments

Popular Posts