mother-daughter day in Helsinki.

IMG_2229.JPG_effected

Reilu viikko takaperin vietin viikonloppua kotikotona ja päätettiin tehdä sunnuntaista ekstra spesiaali äiti-tytär päivä. Päivän ohjelmassa aamujumppa, pikainen suihku ja laittautuminen ja sitten Helsinkiin. Aurinkoinen Helsinki pisti parastaan vaikka jouduimmekin etsimään ruokapaikkaa/kahvilaa pidempään - kiitos sunnuntaiaukioloaikojen.

IMG_2286

Alkuperäissuunnitelma oli mennä syömään korvapuusteja Succésiin, äidin nuoruuden lempparikahvilaan. Mutta se oli harmiksi suljettu ja päädyimme Andanteen, ihanaan pikku kahvilaan jossa tuntui siltä kuin olisi ulkomailla. Vahva suositus herkkuleiville ja ihanalle tunnelmalle.

IMG_2275.JPG_effected

Syömistauon jälkeen pyörimme hetken keskustassa ja haimme leffaeväät. Menimme katsomaan the Imitation Game - elokuva. Elokuva oli aivan hurmaava, viime aikoina brittielokuvat on kolahtanut kovasti. Ihana tunnelma, ihanat puvut, aksentti ja koskettava tarina. Toisinsanoen, katsokaa.

IMG_2274.JPG_effected
IMG_2284.JPG_effected
IMG_2288

Leffan loputtua pitikin ponkaista heti penkistä ylös ja kiiruhtaa junaan ja suunnata ihanan päivän jälkeen takaisin omaan kotiin Tampereelle.
On kyllä ihania tämmöset päivät kun voi keskittyä tekemään oikein ekstra kivoja juttuja.
Tosin ens kerralla päästään toivottavasti maistelemaan myös korvapuusteja. nam.

IMG_4246

Andante
Fredrikinkatu 20
00120 Helsinki


Succés
Korkeavuorenkatu 2
00140 Helsinki

IMG_4180
IMG_4191.JPG_effected

// A lovely day in Helsinki with my mom.
Eating in a lovely coffee shop, walking in the sunny streets and going to the movies to see the Imitation Game.


xoxo MariaComments

 1. Äh en kestä! Sun ottamat kuvat on vaan niin ihania ja aina onnistuneita! Olen ehkä vähän kateellinen :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kahvilavinkeistä! Oon vieläkin vähän turisti Helsingissä, enkä tiedä paljoa kivoja paikkoja, vaikka ne ois ihan naapurissa :D Ihanalta kuulostaa teidän päivä! Ja Imitation Game oli kyllä hyvä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. olkaapas hyvä :D mulla taas olis liian montakin paikkaa joissa haluais käydä, mutta nyt kun asuu täällä Tampereella niin ei tuu käytyä Helsingissä niin usein kun ennen.
   Ja oli erittäin hyvä, haluaisin katsoa melkein uudestaan pian !

   Delete

Post a Comment

Popular Posts