all black everything.

IMG_1797.JPG_effected

OUTFIT:
Knit COS
Pants KappAhl
Bag KappAhl
Ankle boots Ecco

IMG_1819.JPG_effected


When going towards spring, I often find myself being frustrated with winter clothes as I would already like to walk around in loafers and forget the fact that I own a winter coat.
Luckily it's already March. Welcome spring - bring sunshine and warm weather, thank you !
While waiting for those better days, I'll wrap myself in black and all those favorite winter pieces. Or maybe I'll just try to find some inspiration for the last winter days.

Kevättä kohdin huomaa aina pienimuotoista turhautumista talvivaatteisiin. Kun haluaisi jo niin kovasti päästä käyttämään loafereita ja unohtaa talvitakin naulakkoon.
Onneksi on jo maaliskuu. Toivotan sen enemmän kuin mielelläni tervetulleeksi, toivottavasti se tuo mukanaan aurinkoa ja lämpimiä kelejä. Niitä odotellessa turvaudun kuitenkin kokomustaan ja luottovaatteisiin. Tai sitten koitan kaivaa inspiraatiota vielä viimeisiin talvipäiviin.


xoxo Maria

Kuvat / Pictures by 

Comments

 1. Me käytiin niiiin Jennin kaa kuvaamassa saman kämpän edessä tänään :'D Ihania kuvia as always! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D heh. hyvä maku näissä taloasioissa !!
   kiitos <3

   Delete
 2. Heii, kivat housut ! En koskaan muista käydä kappahlissa,vaikka sieltä näköjään voi tehdä hyviä löytöjä..etsin vastaavia housuja ainoastaan zara mielessä :D jatkossa täytyy muistaa kiertää muitakin liikkeitä eikä aina marssia zaraan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! :) Nää on ikivanhat, ostettu joskus alesta ja säilyny tosi hyvinä. Mutta mun mielestä siellä on lähes identtinen housumalli tullu uudestaan - eli kannattaa käydä katsomassa !

   Delete

Post a Comment

Popular Posts