JUST NOW | TUESDAY INSPO

just now1-025

Kadonneen pukeutumisinspiraation metsästys on tuottanut tulosta.
Kaappien järjestely ja pinterestin selailu toimivat, sen lisäksi sain vielä yhden tyylikkäimmistä ystävistäni, Hannan, yllätysvierailulle.

Mielessä erityisesti helppo kesäpukeutuminen, koen että se on jostain syystä kaikista hankalinta kun pitää löytää balanssi viileyden, mukavuuden ja tyylikkyyden välillä. Ostoslistalla erilaiset kesämekot ja väljät kesäpaidat, sekä täydelliset siniset vajaamittaiset farkut, joita olen etsinyt koko talven ja kevään, tuloksetta.

Tällä hetkellä kiinnostaa myös sisustus, vaikka omaa asuntoa ei juuri nyt ole. Mutta aina voi haaveilla ja nyt haaveilen valkoisista lakanoista, valosta, viherkasveista ja avarasta tilasta, jossa on helppo hengittää, olla ja ajatella.


// Right now trying to get that inspired mood back. So scrolling trough pinterest and organizing my stuff. And as a result, I'm now thinking and all inspired about white interiors and summer dresses, need to get that easy summer style on point with loose silhouettes, that are comfy and stylish at the same time.
Oh and I wouldn't mind finding the perfect pair of cropped blue jeans already.

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

Popular Posts