just now.

just now1-010

Tällä hetkellä kiinnostaa vaaleanpunaisen sävyt, kesäpäivät ja valo. Pitkät takit, niitä haluaisin haalia itselleni mahdollisimman monessa eri värissä. Myös aamupalahetket yksin tai ystävien kanssa tuntuu jotenkin erityisen ihanalta. Siirsin kotona ruokapöydän ikkunan eteen ja nyt keittiö on keskeneräinen. Kevään lähestyessä ja valon lisääntyessä tekee mieli siirrellä, siivota ja karsia juttuja. Jotain uutta ja ihanaa. Kevättä kohti ihanat.

// Right now I feel inspired about summer days, pink shades, morning moments, long coats and arranging things at home and in life differently.

xoxo Maria

Comments

 1. Hei! Haluaisin vain sanoa, että kiitos ihanasta blogista! Olen seuraillut blogiasi ja Instagram-tiliäsi noin puolisen vuotta nyt. Sinulla on aina niin kauniita kuvia ja todella hyvä tyylisilmä! Voisin ottaa minkä tahansa vaatekappaaleesi heti omaan vaatekaappiini :) Blogistasi saa inspiraatiota omaan, joskus vähän harmaaseen elämään. Kiitos siitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista <3 aivan ihana kuulla, että mun jutuilla ja kuvilla oon voinu tuoda inspiraatiota ja iloa sun elämään !
   haleja !!
   :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts