hemma hos mig + giveaway.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Lupailemani arvonta tulee tässä. 
Ihan ensimmäinen Dejiss-blogin historiassa. Jännittävää.
Ja ai että, ihana arvonta onkin !

Leivoin ensimmäistä kertaa näitä ihania kookospatukoita siskoni kanssa. Kookoksen ystävänä tästä tuli ihan suosikkiherkku, jota oli pakko tehdä uudelleenkin. 
Helppoa ja hyvää ja täydellinen herkku syysilloille kahvin tai teen kera. 
Reseptin kookospatukoille löydät täältä

Mielessä juuri nyt puhdas ruoka ja hyvällä omallatunnolla syötävät itsetehdyt herkut. Inspiraatiota tähän etsin usein Vanelja-sivustolta ja olin erittäin iloinen kun sain ihanalta Virpiltä, joka on siis nainen Vaneljan takana, Kiitos Hyvää kirjan arvottavaksi teille ! Se sisältää ihania hyvän olon reseptejä, näiden kookospatukoiden lisäksi - kaikki ilman sokeria ja gluteenia. Sellaisia, joista tulee hyvä mieli niin itselle kuin omalle keholle. 


Arvon siis yhden Kiitos Hyvää - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia reseptikirjan. 
Osallistu arvontaan kirjoittamalla kommenttiboksiin unelma herkutteluhetkestäsi. Laita mukaan myös sähköpostiosoite, jolla voin olla yhteydessä jos voitto osuu kohdalle !
Arvonta päättyy sunnuntaina 11.10.2015 kello 18.00
(Postitus vain Suomeen)
Arvonta on päättynyt ! Voittaja julkaistaan pian :)

Ps. Vinkkinä jouluostoksia varten: Virpiltä on tulossa myös joulukuussa uusi reseptikirja, jossa keskitytään suolaisiin ruokiin - Kiitos Hyvää pikaruokaa. En malta odottaa !


// A lovely autumn moment at home. And the best bounty-bars ever ! You wouldn't guess that they don't have any sugar. You can find the recipe here
The giveaway for the book is only in finnish as the book is written in finnish. 


xoxo Maria

Comments

  1. Oi, oispa kiva voittaa tämä kirja :) Herkutteluhetki ois ihanin kavereiden seurassa jonkun leivotun herkun äärellä, olen itse huono leipomaan/alkamaan leipomaan joten tää kirja varmaan auttais siinä!

    Ihania kuvia jälleen kerran! (neja3810(at)student.su.se)

    ReplyDelete
  2. OI oon haaveillut tästä kirjasta pitkään! Mun unelma herkkuhetki ois mökille takkatulen ääreen rakennettu lampaantalja, peitto ja tyyny linnake, poikaystävän kanssa ja tarjoiluna olisi hyvää kahvia ja just uunista tulleita korvapuusteja! Sellainen ihana rento hetki jolloin ei oo kiirettä minnekkään ja ilta olis jo pimentynyt :---) sposti: reettapellikka@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Unelma herkkuhetki: Stressi, kalori ja syyllisyys vapaa hetki :) krisu(at)vehkavuori.com

    ReplyDelete
  4. Tahtoisin joko herkutella puolison kanssa kahden, tai koko perheen voimin, pian 1v esikoisen mukana. Suolaisia ja makeita herkkuja, sekä kahvia jonka pintaan on piirretty kukkanen.

    Liisa
    liisa.anni.maria(at)gmail.com

    ReplyDelete
  5. Mieluiten herkuttelisin ihan vain itsekseni, McDreamyn ja McSteamyn kanssa ;)

    viivi.korpela@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Kyllä kelpais Kiitos Hyvää! :)
    Parhaaseen herkkuhetkeen, vaikka semmoseen hitaasti heräilevään aamuun jolloin kotipöydän ääreen mennään ihan vaan yöpaita ja paksut sukat jalassa, kuuluu ehdottomasti juuri kaadettu cappuccino ja joku ihana herkku - sopivasti rapsahtava croissantti, tai ehkäpä ens kerralla just tämmönen kookossuklaa (tai pari??)...Keskeisintä herkkuhetkessä on nimenomaan kiireettömyys ja arkihuolien unohtaminen just silloin. Ah.
    Ja sähköposti thedebaks(at)gmail

    ReplyDelete
  7. muutamaan otteeseen olen tästä kirjasta haaveillut - olen ostanut sen lahjaksi, mutta itselleni en vieläkään..

    herkkuhetki olisi sellainen, että saa viettää ystävien kanssa aikaa ja valmistaa herkkuja yhdessä, jonkun herkullisen kakun kenties. ulkoilman salliessa kakun ja ystävien kanssa retkeltäisiin ulos aurinkoon syömään, kera viinipullon ja naurun,

    ullakoilla at gmail piste com

    ReplyDelete
  8. Juuri söi kerralla pussillisen lakua, hyiiii ku en vaan pääse tästä sokeririippuvuudesta eroon! Unelma olisi herkutella terveellisesti ja niin, ettei tarvi koko ajan tuntea huonoa omaatuntoa... jasminella82 ät gmail.com

    ReplyDelete
  9. Herkkuhetki on kun harvoin syö suklaata kahvin kanssa.
    hamalainentm@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Herkkuhetki on kun harvoin syö suklaata kahvin kanssa.
    hamalainentm@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Suklaata kahvin kanssa, se on juhlaa. Tuo kirja olisi just niiiin mulle. Mukaan kivaan arvontaan :)
    nelliina@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Itse tehtyjä herkkuja + naurua, kynttilöitä ja ystäviä ruokapöydän ääressä <3
    inamarilla@msn.com

    ReplyDelete
  13. Herkkuhetki on kiireetön sunnuntaiaamu, jolloin syödään kunnon aamiainen ja kahvin kanssa jotakin tosi herkullista.

    ReplyDelete
  14. Herkulliset hetket allka siitä kun saa hyvässä seurassa ilman kiireitä tehä ruokaa ja leipoa, vaikka sunnuntain aamubrunssille! <3 Ihana arvonta! Pakko olla mukana vaikka kirjan jo omistankin, tietäisin sille jo täydellisen lahjan saajan!

    ReplyDelete
  15. Herkullinen hetki koostuu kahvista ja pienestä makesta herkusta, hetki ystävistä ja ilosta.

    ReplyDelete
  16. Unelmaherkkuhetki sisältää suklaata ja hyvää kahvia =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Unelmaherkkuhetki sisältää suklaata ja hyvää kahvia =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Unelmainen herkkuhetki liittyy ihanaan teehen, makeaan leivokseen ja kiireettömään aamuun. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    ReplyDelete
  19. Täydellinen herkkuhetki vietettäisiin läheisimpien seurassa, pehmoisena, lämpöisenä ja kiireettömänä sunnuntaina, vaikka brunssin merkeissä. Simppeliä ja ihanaa.
    ssalla.valimaki@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Minun unelmani pitää sisällään pöydän täydeltä ystäviä, raakaruokaherkkuja ja vihreää teetä, sekä jonkun kokkaamaan niitä. Että kerrankin saisi olla vain ja nauttia seurasta ja syömisestä. Herkuttelu vähän kärsii, jos pitää itse koko ajan hypätä pöydästä hakemaan tai tekemään :P
    arhippainen@luukku.com

    ReplyDelete
  21. Unelmoin herkutteluhetkestä, jossa ei tarvisi miettiä mitä pöydästä voi syödä. Kaikki olisi siis gluteenitonta ja mielellään ainakin vähäsokerista tai stevialla maustettua. Mahdollisimman hyvää ja puhdasta ruokaa. Juhlissa saa aina olla se, joka kyselee mitä tässä ja tuossa on, kunpa voisi joskus herkutella huoletta.
    kristapasm(at)gmail.com

    ReplyDelete
  22. Unelmien herkkuhetki: haudutettua valkoista teetä, scones ja clotted cream, hyvää seuraa ja kynttilävalaistus
    janttarainen@luukku.com

    ReplyDelete
  23. Unelmien herkkuhetki on ystävä, loputon keskustelu sunnuntaisessa aamupala pöydässä... Iso kupillinen teetä ja kaiken kruunuksi muhkea porkkanakakkupala 💕
    iisa.kulju@hotmail.com

    ReplyDelete
  24. Unelmien herkkuhetki pitäisi sisällään kaikkien matkustamieni maiden parhaat palat, ne herkut, joita jää kaipaamaan, ja joiden vuoksi pitää matkustaa takaisin.
    marialuok(at)gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mietin tässä itsekseni että mikähän se oikein olisi todellinen unelmieni herkutteluhetki, mutta sitten näin yläpuolella olevan Janttaran kommentin ja heti tiesin, että sellainen todella ajatuksella koottu englantilainen kello viiden tee olisi unelmien täyttymys. Tietysti oikeaoppisesti makeaa ja suolaista yhdistellen. Ehkä täydennykseksi vielä kaiken teen juomisen jälkeen kotimatkalle (tämä teehetkihän tapahtuisi tietysti jossain kauniissa hotelli- tai puutarhamiljöössä) take-away -kahvi....kehtaisiko ?
    Mukana arvonnassa; vuosikerta (at) live (piste) fi

    ReplyDelete
  26. Unelmien kahvihetki koostuisi pienestä kaveriporukasta, tuoreesta pullasta tai jostain suklaisesta herkusta. Sit kahvia ja teetä ja juoruilua!
    anna.riikka.manninen@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Tällä hetkellä haaveilen yhteisestä viikonlopusta miehen kanssa. Aamukahvi ja herkullinen aamupala sänkyyn. Voisi mielellään sisältää gluteenittomia pannukakkuja. Sellaista herkkuhetkeä kaipaan nyt eniten.
    Muutenkin nykyään herkkuhetket on harvassa kun gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion kanssa hyviä reseptejä on vaikea löytää.
    tiina.paajanen(at)hotmail.fi

    ReplyDelete
  28. Unelmien herkkuhetki olisi tällä hetkellä mikä vaan, mutta marjapiirakka olisi nyt ♡. Monta kuukautta Balilla asuneena kaipaan todella eri herkkuja. Luulenpa, että tulen viettämään monta tuntia keittiössä testaillen uusia ihania reseptejä!
    Katriina.sormunen@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts