bathroom stories.

Untitled

Nyt ollaan mukavuusalueen ulkopuolella. Kirjoitan blogiini pitkää tekstiä.
Jaa, että miksi? No koska haluan kehittyä ja tehdä uusia juttuja. Ja kehittyä kirjoittajana.
Siispä ajattelin heittää korkean rimani romukoppaan ja kirjoitella tänne välillä pidempiäkin juttuja.
Katsotaan mitä tästäkin tulee.

Untitled
Untitled

Kivoimpia juttuja omassa asunnossa oli vihdoin saada tilava kylpyhuone.
Äitin ja iskän luona vessa on ihan pieni, joten kaikki omat purnukat piilotettiin omassa huoneessa koreihin ja lipaston laatikoihin.
Vähitellen tuotteet on vaihtunu kauniimpiin pakkauksiin, niihin joissa on myös parempi sisältö. Esteetikko kiittää ja iho myös.

Untitled
Untitled

Saatiin Ilonin ja Store of Hopen blogi-illasta mukaan ihania juttuja, joista tykkään kovin.
Hamam-pyyhe on itelle uus tuttavuus, tähän mennessä olen kietoutunut paksuihin froteepyyhkeisiin. Ja näitä haluan kyllä lisää. Kesäpyyhkeeksi, piknikille, käsipyyhkeiksi ja matkoille mukaan, niin keveitä kun ovat. Talvisin lämmin froteepyyhe on korvaamaton.

Humble brushin hammasharja ei ole vielä päässyt käyttöön asti, edellinen hammasharja kun oli vielä käyttökelpoinen. Mutta uskon sen jäävän käyttöön jo kauniin ulkomuotonsa vuoksi. Muovia löytyy ihan tarpeeksi muutenkin.

Untitled
Untitled

Tästä päästäänkin tän hetken intoilun aiheeseen. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja kovasti. Etenkin ihan itse tehtynä. Ajattelin aloittaa simppeleistä kuorintavoiteista ja rasvoista, kunhan saan ensin käytettyä vanhat purnukat pois. Haluan ilmaa, tilaa ja kauneutta kotiini - ennen kaikkea luonnollisuutta. Siitä kai tämä kasvivimmakin lähti.

Untitled
Untitled
Untitled

Mitä omiin kaunedenhoitorutiineihini tulee, niitä ei oikeastaan kasvojenpesun ja hampaiden pesun lisäksi ole. Olen onnekas, sillä olen aina omannut hyvän ja helppohoitoisen ihon. Hyvinvointi lähtee aina sisältä ja koska syön pääosin terveellisesti, iho on onnellinen. Tänä talvena olen ollut poikkeuksellisen usein kipeä, jonka takia iho on kuivunut ja ollut huonommassa kunnossa.  Ajattelinkin tehdä ryhtiliikkeen syömisten, unen määrän ja liikunnan kannalta. Tähän kaveriksi kivoja juttuja kylppäriin, niin hyvä tulee.

Olis kiva kuulla teidän kauneudenhoitorutiineista ja vinkeistä !

Untitled
Untitled
Untitled

Hammasharja - Pajumaja
Hamam-pyyhe - Lina
Silmänympärysvoide - OLO urbanspa

Untitled

// Bathroom - new in. Right now feelin' inspired about natural cosmetics, plants and beautiful packaging.


xoxo Maria

Comments

  1. Kiva kuulla pidempiäkin juttuja, tosin sulla on niin mielettömän upeita kuvia, että ne yksissään kertovat jo tarinaa.

    Hauskaa vappua! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Janica :) !! Hyvää vappua myös !
      Ja ihana kuulla tälläistä omista kuvista <3

      Delete
  2. Ostin äidille joululahjaksi noita samaisia Hamam -pyyhkeitä ja itselleni jätin pari kasvopyyhettä. En kuitenkaan ehtinyt niitä juurikaan kokeilemaan, koska matkasin jo tammikuun loppupuolella ulkomaille niin nyt kesällä pääsen vasta kunnolla kokeilemaan. Äiti oli kuitenkin iloinen lahjasta ja pyyhkeetkin kuulemma olivat hyvät :)

    Tarkoitus olisi itsellekin ostaa noita hamam -pyyhkeitä. Hyviä pyyhkeitä on vaikea löytää, koska ne pehmeimmät pyyhkeet eivät tunnu imevän kunnolla vettä :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Ajattelin myös ehkä ostaa näitä lahjaksi, jotenkin tosi nättejä ja kivoja ! Mulla alkuun sama tunne, ettei ime tarpeeksi hyvin etenkään hiuksia kuivatessa. Mutta siskolla on näitä myös ja sanoi että imukyky paranee paljon kun pesee ne muutamaan kertaan, eli luulisin että ainakin oma pyyhe sen kun paranee käytössä :)

      Delete
  3. Replies
    1. Kiitos !! :) Olin itsekin tyytyväinen näihin, kerrankin kun oli aikaa kuvailla !

      Delete
  4. No vau miten upeita kuvia sait näistä aikaan!! Siis ihania!<3 Mä haaveilen, että saisin tuon pyyhkeen kuvattua jossain ihanassa biitsiympäristössä.. Siihen tosin taitaa vielä mennä aikaa :(( :D Joku päivä hei kuvaustreffit? Pus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos !! :) oli kyllä kiva säätää näiden kanssa. Ah biitsiympäristö !
      Joo kuvaustreffit ehdottomasti. En oo varma ehtiikö ennen reissua, laitetaan viestiä !

      Delete
  5. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts