An upgrade on the classic trench coat

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Trench coat H&M
Shirt H&M
Skirt Mango
Bag Chloé
Ankle boots &Other Stories

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

I recently scrolled through photos I had saved for inspiration a few years back. What I loved about them, was the fact that they still felt relevant and inspiring even a few years later. 

Whether it's that song you love years after years, a favorite knit you always want to put on the minute you get home from work or a favorite pair of shoes you choose to wear with everything, things that are chosen with love, last. 

I quite often feel like my outfits repeat themselves and I can't help myself from thinking that there is nothing to give as a blogger who wears the same items week after week. But maybe that is the thing - wearing items that you can combine in various ways and things you want to choose on a daily basis, instead of wearing them once or twice before getting bored and rid of them. And while I feel tempted to buy new things constantly, I realize more and more the importance of owning the right things instead of having a lot of things. That's what an interesting and sustainable style is all about and that is what I want to share here. 

xoxo Maria

Comments

 1. Kyllä! Se on just se juttu! Siksi rakastan sun blogia, että se antaa inspistä juurikin omalle vaatekaapille, ei asioille jotka pitäisi ostaa! Itse inspiraatiopulassa palaan usein mun suosikki-instafiideihin, joihin kuuluu mm. Elin Kling. Vaikka Elinillä olisi varmasti mahdollisuus pukeutua mihin vaan, toistavat hänenkin asunsa itseään ja se näyttää aina hyvältä. Siihen haluan itsekin panostaa. :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä! Täälläkin yksi joka on niin samaa mieltä asiasta. Tykkään siitä, että täältä blogista löytää niitä klassisen trendikkäitä perusasuja, jotka näyttää lähes aina hyvältä. Helppoa hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen kun samanlaisia juttuja löytyy omastakin kaapista.
  Arvostan enemmän tuollaista pukeutumisfilosofiaa mikä sinulla on, kuin sitä, että jatkuvasti on jotain uutta ja trendikästä esiteltävää.
  Ei minulla ainakaan ole jatkuvasti mahdollista juosta uusien trendien perässä, enkä ekologisesta näkökulmasta niin haluaisikaan tehdä. Siksi on niin kiva, että täällä on aina tyylikästä ja hyvän näköistä menoa, mutta ilman sitä jatkuvaa uusiutumista ja uusien tuotteiden esittelyä.
  Postaustahti vois olla vähän tiuhempi, kun niin mielelläni lukisin useamminkin postauksiasi. Mutta kyllähän sen ymmärtää, että kun tämä ei ole päivätyösi niin aina ei ehdi ja jaksa ja oikea elämä menee edelle. :)

  -Tiina-

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts