white rose cake.

IMG_5052.JPG_effected
IMG_5049.JPG_effected
IMG_5039.JPG_effected
IMG_5037.JPG_effected
IMG_5043.JPG_effected

Sain iskän ja siskon synttärijuhliin kakkuvastuun ja päädyin leipomaan taas juustokakkua, sillä se on helpoin kuljetettava. Halusin kuitenkin jotain uutta ja kehittelinkin mustikan lisäksi persikkaisen kerroksen kakkuun. Ja oli hyvää ! 

Mustikkajuustokakun reseptin löydät täältä, mutta persikkakerrosta varten tarvitset vain persikkasosetta (myös mangosose käy hyvin jos haluat vahvemman makuisen ja raikkaamman kerroksen). Jaa täyte kahteen tai kolmeen osaan ja sekoita haluamasi määrä sosetta täytteen joukkoon.  Jos olet kuten minä ja tykkäät maistella taikinaa tai täytettä leipomisen aikana, tiedät kyllä milloin täyte on juuri oikean makuista.
Itse kerrostin kakun 1. perustäytettä 2. perustäyte + sose 3. perustäyte.
Koristeluna toimi ihanat valkoiset ruusut, jotka kävin ostamassa ennen junalle suuntaamista. Katkaisin varret ja tökin grillitikun avulla jäiseen kakkuun valmiit reiät ruusuille ja sen jälkeen asettelin ruusut kakkuun.

Ihanaa keskiviikkoa !


// I made a cake for the birthday party last weekend. I made my favorite cheesecake but with a little peachy twist. I added some peach puree to the basic filling and it turned out delicious. You can find the recipe here, just add the peach layer if you want. Have a lovely wednesday !


xoxo Maria


Comments

Post a Comment

Popular Posts