you'll forget all the things I did.

Untitled

Aamiaiskakku

4-5 dl kaurahiutaleita
2 dl pähkinöitä esim. pekaani, cashew, manteli & saksanpähkinä
1 dl vaahterasiirappia
1-2 tl kanelia, hyppysellinen suolaa
0,5 dl sulatettua kookosöljyä (oliiviöljy käy myös)
5 dl maustamatonta jugurttia 
hunajaa, vaniljasokeria tai aitoa vaniljaa
marjoja, hedelmiä, sulkaahippuja ja pähkinöitä koristeluun 


voitele irtopohjavuuan reunat kookosöljyllä, ja laita leivinpaperi pohjan päälle. sekoita kulhossa kaurahiutaleet, siirappi, veitsellä pieneksi rouhitut pähkinät, kaneli, suola ja öljy. kaada seos vuokaan ja painele tasaiseksi pohjaksi, ja 3-4 cm korkuisiksi reunoiksi. paista myslipohjaa 160C uunissa n. 20 min, tai kunnes mysli on saanut kauniin paahteisen sävyn. anna jäähtyä ja irrota vuuasta. 

laita jugurtti valumaan suodatinpussiin (aivan kuin tzazikia tehtäessä), jotta ylimääräinen vesi valuu pois. mausta tämän jälkeen jugurtti vaniljalla ja hunajalla. jos tahdot täytteestä ihanan täyteläisen, lisää joukkoon philadelphia tuorejuustoa. 

levitä jugurtti täysin viilentyneelle torttupohjalle, ja koristele marjoilla ja hedelmillä. myös siirapissa paistetut pähkinät, suklaahiput, kookoshiutaleet, gojimarjat ym. sopivat hienosti. 


Resepti ihanasta Lainahöyhenissä-blogista.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Oli viikonloppu ja isosisko Pariisi-visiitillä.
Tehtiin kakku ja syötiin yhdessä, tämän vuoden ensimmäiset mansikat.
Oli kukkia ja hyvää kahvia. Viikonloppujuttuja.

Pyjamat päällä testattiin ensimmäistä kertaa myslikakun reseptiä ja ai että, niin helppoa ja hyvää ! Vahva suositus tälle ja ihana uusi idea omaan brunssipöytään.

Mutta pitemmittä puheitta, aivan ihanaa viikonloppua !
Nyt täytyy näet kiirehtiä lentokentälle, saan viikonlopuksi ihania vieraita x4, kun Milla, Riikka, Hanna ja Lilli tulee. 
Eli seuraavat päivät tulee olemaan kiireisiä, mutta varmasti ihania. Blogia en varmaan ehdi päivittelemään, mutta instagram (@dejiss) ja snapchat (@dejisss) päivittyy kyllä tiuhaan tahtiin, etenkin sunnuntaina, kun suunnataan Marimekon muotinäytökseen !


// Weekend mode. Made this super easy and super tasty breakfast cake when my sister was visiting me here in Paris. Just the best addition to a weekend morning, making something delicious together. 
Now I'm off to the airport, four awesome girls are coming here for the weekend - it's going to be great !! And I can't wait for tomorrow and Marimekko's FW16 fashion show.
As I probably won't be able to update my blog, you can follow me on instagram (@dejiss) and snapchat (@dejisss). 

xoxo Maria

Comments

Post a Comment

Popular Posts