Milan travel diary.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Pari viikkoa sitten olin Evan kanssa viikonloppureissulla Milanossa.
Elämäni ensimmäinen visiitti Italiaan oli todella onnistunut ja matkasta jäi hyvät fiilikset. Tähän maahan pitää tutustua paremmin.

Syötiin gelatoa, käveltiin pitkin kaupunkia ja löydettiin ihania pikku kujia ja kahviloita. 
Milanossa oli jotenkin ihana tunnelma, en oikein osaa selittää mikä siinä oli, mutta tykkäsin kaupungista kovasti (toki komeat italialaismiehet ei ollut pahitteeksi...)
Ja mikä parasta, päästiin kesäfiilikseen viimeisen päivän lounaalla, kun istuttiin terassilla johon paistoi suoraan aurinko ja oli pakko keventää vaatekertaa lyhythihaiseen. 
Kyllä se on vaan niin, että aurinko tekee hyvää. 

Tänne haluan ehdottomasti uudestaan !


// Milan was good vibes only. Our weekend trip with my friend Eva was a success, we got sunny days and a lot of gelato, and it was lovely to catch up with one of my favorite people.
Italy, I will be back !

xoxo Maria

Comments

 1. Aivan ihastuttavia kuvia taas kerran, sulla on kyllä silmää näille jutuille! :) kiitos paljon sun blogista, se on mun päivittäinen inspiraation haku paikka. Oli muuten hauska huomata tosta sun sivupalkin esittelytekstistä et oot business student kun oon koko ajan jotenki kuvitellu et opiskelit kokiksi. Lienee syynä sun herkulliset reseptit. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai että tälläsiä kommentteja on kyllä ihan parasta lukea <3 kiitos !!
   heh ja joo, liiketaloutta luen, mutta itseasiassa hain lukion jälkeen leipurikondiittoriks, mutta päätin sitten mennä ammattikorkeakouluun kun sinne pääsin :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts