Tuesday, June 24, 2014

my kind of a jungle.

IMG_9667
IMG_9675
IMG_9671
IMG_9676
IMG_9670
IMG_9677
IMG_9668

Today I had a really good day at work. And I enjoyed spending the evening at home. Making food, watching movies, doing the dishes and just doing things by myself.
Sometimes that is just the best thing. Doing all those everyday tasks but while listening to good music and without a hurry.
Oh and isn't that orchid a beauty ! It started to bloom just a little while ago.

Tänään oli töissä tosi kiva päivä. Ja oli ihana tulla töiden jälkeen kotiin ja tehä kotijuttuja. Tein ruokaa, katsoin elokuvaa, tiskailin ja tein juttuja itsekseni.
Joskus se on vaan ihan parasta. Jokapäiväisten askareiden tekeminen samalla kun kuuntelee hyvää musiikkia ja kun ei oo kiire minnekkään.
Oih ja eikö ookkin kaunis orkidea ! Se rupes kukkimaan just pari päivää sitten.

xoxo Maria

4 comments :

 1. Dear, randomly found your blog and I’d like to say that you have amazing design, beautiful photos and interesting posts! I’m also impressed by your style! Everything is magnificent!

  would you like to follow each other?
  will be happy to see you in my blog)

  www.dianacloudlet.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your lovely comment Diana :) I'll definitely check out your blog, it looks really nice as I quickly checked :)

   Delete
 2. Oi, ihania kuvia! Orkidea on niin ihana, pitäis itsekkin ostaa pieni piriste kesälomalle :)

  forgotten-tapes.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janni :) Orkideat on kyllä ihania, etenkin kun ne kukkii niin kauan !! Tää on joskus ikeasta hankittu ja nykyään kukkii tasaiseen tahtii kiitos äitin kukkataikojen... saa nähä miten käy kun muutan omaan asuntoon :D

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)