Monday, June 2, 2014

green bliss.

IMG_3866.JPG_effected

OUTFIT:
Shirt Lindex
Earrings Banana Republic
Pants Lindex
Heels Zara
Clutch is a gift from my sister

IMG_3874.JPG_effected
5-002
IMG_3877.JPG_effected

IMG_3908.JPG_effected-001
IMG_3888 kopio.JPG_effected
IMG_3930.JPG_effected
IMG_3904.JPG_effected
IMG_3891.JPG_effected
IMG_3915.JPG_effected
IMG_3883.JPG_effected
IMG_3920.JPG_effected

IMG_3890.JPG_effected
5-003
IMG_3876.JPG_effected
IMG_3892.JPG_effected

Last weekend was a graduation weekend here in Finland. Last year I got to celebrate my own graduation and I have a lot of lovely memories from that. This year I got to dress up anyways as my friends graduated. It was so nice to see a lot of friends, eat delicious food and just have a good time.
These pictures were taken on our way to my friends graduation party. While we were driving it was raining, but as you can see the sun showed up and it was so beautiful. Sorry about the picture overload, but the light was amazing + my favorite color is spring green.
uupsie.

Viime viikonloppu oli ihana lakkiaisviikonloppu. Vuosi sitten sain juhlia omia lakkiaisiani ja siitä on kyllä ihania muistoja. Tänä vuonna sai kuitenkin taas laittaa juhlavaatteet päälle ja juhlia ylioppilaaksi päässeitä ystäviä. Oli jotenkin niin kiva nähdä paljon ystäviä, syödä herkkuruokia ja nauttia elämästä.
Nämä kuvat otettiin matkalla ystäväni lakkiaisiin. Vielä automatkalla satoi, mutta kuten näätte aurinko päätti sittenkin näyttäytyä ja oli kyllä niin kaunista. Pahoittelen kuva-yliannostusta, mutta toi valo oli vaan niin upea + lempivärini on kevään vihreä.
uups.

xoxo Maria


4 comments :

 1. Ihanan erilainen lakkiaisasu! Itse olen aina pitänyt itsestäänselvyytenä, että sinne juhliin pitää pistää mekko, mutta tämä taisi vähän muuttaa näkemystäni ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tänä vuonna oli kyllä jotenkin housufiilis, etenkin kun oli vähän sateinen päivä. Vaikka tykkäänkin kyllä laittaa juhliin yleensä mekkoja, niin on housu-asu jotenkin niin helppo päällä !

   Delete
 2. Lovely photos, perfect light. The small bag is so cute xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ! I love the light in these pictures too, so nice :)

   xx

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)