Thursday, May 29, 2014

kuulumisia.

IMG_8581

Yleensä kirjoituspostausten kanssa käy usein niin että kirjoitusinnostus lopahtaa siihen, että pitäis jaksaa kirjoittaa kahdella kielellä. Noh. Suomea ymmärtävien iloksi päädyin kuitenkin siihen että välillä voisin kirjoitella pidempiä juttuja kääntämättä niitä englanniksi. 

Viime aikoina blogi on jäänyt vähän hiljaiseksi. Syynä se, että oon viettäny paljon aikaa Tampereella....... tulevassa kotikaupungissani ! wau. ihan hassua sanoa tämä ääneen, sillä on tätä jo odotettukin. Mutta siis muutan ihanan ystäväni kanssa kimppakämppään. Vuokrasopparit käytiin allekirjottamassa tän viikon alussa ja muuttamaan päästään tässä kesän aikana. Aijaij kun on onnea. Pää meinaa räjähtää sisustusideoista ja hymy on herkässä kun vihdoin yks odotettu unelma toteutuu. En malttais odottaa että pääsen kantamaan omat tavarat uuteen kotiin ja purkamaan astiat pakkauspapereista oman kodin kaappiin :) 

Muutenkin jotenkin viime päivinä tullu jätettyä bloggailu ja kamera taka-alalle. Oon viettäny aikaa Tampereen suloisimman tyypin kanssa, laatuaikaa sanoisin. On se siskonpoika sen verran suloinen ! Myös ihania ystäviä on tullu nähtyä ja aika on menny mm. jäkismatseja katsellessa, lettuja syödessä, järvenrannalla istuskellessa ja siskon kanssa jutellessa. 

Mutta nyt on kyllä taas intoa bloggailulle. Heti huomiselle olis suunnitteilla kuvailua ja blogijuttujen tekemistä :) Tauko tekee aina hyvää, oli se sitten tahallinen tauko tai ei.

xoxo Maria

4 comments :

  1. Kiva kuulla, Tampere on mahtava paikka! Vaihdettiin siis kotikaupunkeja ;) Muuttaminen on kivaa puuhaa kaikkine sisustusjuttuineen... Vaikka itselläni on vieläkin homma vähän kesken ja taulut odottaa seinälle pääsyä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, niin melkein tehtiin ! Oon kyllä ihan malttamattona jo, tekis mieli pakkailla jo mutta ei ihan vielä tarvii. :) Sisustusjutut on ihania !!

      Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)