Monday, March 24, 2014

travel plans.

Downloads3


After I came from Turku yesterday, I've mainly been packing and planning. Because on Wednesday my New York bound flight leaves from Helsinki. So, so excited. I'm really happy actually that I have already been there once, because now I can concentrate on seeing the real New York life, as I have already seen most of the sights. And I'm so happy and excited to spend some quality time with my sister.

Saavuttuani eilen Turusta kotiin, oon pääasiassa pakkaillu ja tehny suunnitelmia reissua varten. Keskiviikkona pitäisi siis lähteä Helsinki-Vantaalta lento kohti New Yorkia. Että kun ei malttais hetkeäkään, kun oon ihan innoissani. Oon muuten tosi ilonen, että oon jo käyny siellä kerran. Nyt voin näet keskittyä "aitoon" New York elämiseen, koska suurin osa nähtävyyksistä on jo käyty katsomassa. Ja ihana päästä viettämään laatuaikaa isosiskon kanssa.

xoxo Maria

10 comments :

 1. Voi sun reissu kuulostaa ihanalta! Kivaa kun voi tosiaan keskittyä siihen olemiseen ja nauttimiseen, kun kaikki "pakolliset" nähtävyydet on jo kierretty. Huikeeta matkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo just näin ! :) Voi vaan nauttia tunnelmista ja elää vähän niinku "paikallisena". Mun mielestä semmonen on ihanaa. Ja kiitos, tulee varmasti huippu reissu !

   Delete
 2. oooo, nyc <3<3 Haluisin itsekin sinne PIAN uudestaan. Se on ehdottomasti yksi maailman parhaista kaupungeista. Pidä hauskaa!

  Ps. Sulla on ihana blogi, pitääkin jäädä seurailemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana kaupunki, mulle oikein ekstraihana kun sisko asuu siellä ja on ihana päästä näkemään taas monen kuukauden jälkeen ! <3

   Ja kiitos !! Tervetuloa ja ihana kuulla että tykkäät :)

   Delete
 3. I'm going to New York soon too! The first weekend of April to be exact. Can't wait to see all of the things you do in the Big City :)

  Kara
  stylishinseattle.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh how nice ! :) Have a great trip, maybe we'll meet as we are there at the same time ! :)

   Delete
 4. Exciting! I am going to be in NY at the end of June/beginning of July. Would be great if you share some nice places to go when you're back :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was planning on making some posts from New York ! :) Some with only snapshots and photos, and some with tips for coffee shops and things like that ! Oh and summer in New York sounds really lovely !!

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)