Wednesday, January 29, 2014

little big.

Sponsoroitu postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa.

IMG_1252

Monet minut paremmin tuntevat ihmiset tietävät, että minussa on myös erittäin pihin ihmisen ominaisuuksia. Säästääkseni parkkimaksut, saatan kävellä huonollakin säällä pitkiä matkoja ja jos satun näkemään panttipulloja ja minulla on riittävän iso laukku jonne ne säilöä, nappaan ne mukaani. Tyhmää ehkä, onhan kyse "pienistä" summista, mutta pienistä senteistä tulee ajan kanssa iso summa :)
Siksipä Ostohyvitys.fi-sivuston pojat laittoivat yhteistyö-ehdotusta oikeaan osoitteeseen, lähettäessään minulle sähköpostia.

IMG_1249

Ostohyvitys.fi on siis sivusto, jonka kautta voi saada verkko-ostoksista bonusta.
Mukana on yli 450 verkkokauppaa Shopbopista Zalandoon ja Finnish Design Shopista Nelly.comiin. Bonus on verkkokauppakohtainen. Esimerkiksi Shopbopilta bonuksia saa 2,5% kun taas Yves Rocherilla bonuksia kertyy 10%.

IMG_1254

Teille ihanille lukijoille sain mahdollisuuden tarjota 5 euroa alkubonusta, kun liitytte Ostohyvitys.fi palveluun tämän postauksen kautta :) 

Juttu menee siis lyhyesti näin:
1. Liity Ostohyvitys.fi palveluun (palveluun liittyminen on ilmaista). Jotta saat 5euron alkubonuksen, liity tämän linkin kautta.
2. Valitse verkkokauppa, jossa haluat tehdä ostoksesi ja siirry sinne Ostohyvitys.fi sivuston kautta, jotta bonukset kirjautuvat.
3. Bonukset maksetaan suoraan rahana pankkitilillesi, kun ostos on varmistettu.

Esimerkiksi omasta 119,08e tilauksestani Shopbopille tipahti bonustililleni 2,57e :)
Muutama klikkaus toi siis lisäeuroja tililleni, kätevää ainakin omasta mielestäni ja voin mielelläni suositella palvelua teille :)

xoxo Maria

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)