Sunday, December 15, 2013

a more pleasant winter.

IMG_0390
Joulukuu-003
IMG_0388
IMG_0382

Last week I bought myself a scarf from Acne. 
After a careful consideration I decided it was worth the money. And oh boy, I've worn it every day since I purchased it. Winter seems much more pleasant looking it from inside this warm and humongous lamb woolen scarf. 
I realized that when you do buy more expensive stuff (which usually means better design and better quality, though this isn't always the case) more rarely, you think about it more and select only the best things for your wardrobe. And that is what I want right now in my closet: timeless and stylish clothes with great quality, selected with careful consideration and love. 
+ something exciting and fun of course.

Viime viikolla ostin itselleni Acnen huivin.
Pohdittuani asiaa riittävän paljon, päätin että kyseinen huivi on kaiken rahan arvoinen. Ja oi ihanuus, kaulahuivi on kiedottu joka päivä ostamisen jälkeen kaulan ympärille tuomaan lämpöä. Talvi tuntuu paljon miellyttävämmältä tarkasteltuna lämpöisen ja superison huivini uumenista.
Totesin että kun ostaa kalliimpia asioita (joka yleensä tarkoittaa parempaa designia ja parempaa laatua, tosin ei kuitenkaan aina) ja harvemmin ostosta tulee mietittyä pidempään ja paremmin ja tulee valittua vain parhaita juttuja omaan vaatekaappiin. Ja se on tällä hetkellä se mitä haluan vaatekaappiini: ajattomia, tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita, jotka on rakkaudella tarkoin valittu.
+ tietysti jotain jännittävää ja hauskaa.

xoxo Maria 

2 comments :

 1. I am so jealous!! What a beauty! Did you order it online? Im gonna need to see an outfit post soon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D come here and we'll buy one for you too !
   And nope, I didn't buy it online. I bought it from Stockmann (where I work now :) :) )
   And outfit post is comingggg ! (hopefully already tomorrow, if it doesn't rain)

   xx

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)