Monday, October 7, 2013

rearrangements.

Downloads3

As you probably are already bored with me posting everything else but outfit-posts, let's post one more.
During these past few days there has been many rearrangements. Due to the problems I had in my au pair-family, I'm actually returning to Finland in two weeks. It's a big change, but I'm actually seeing it in a positive light. Usually things go like they are supposed to go :)
While packing my stuff here and thinking about what are my next steps "cleaning" my life and the things in it has felt relevant. So now I'm really eager to organize many things from daily tasks to my wardrobe and computer files. Somehow sorting out my thoughts and the things that I own, feels really refreshing.

Koska te olette jo luultavasti kyllästyneitä siihen, että postaan kaikkea muuta kuin asu-postauksia niin yksi lisää ei varmastikaan ole pahitteeksi. Viime päivinä on tehty paljon uudelleenjärjestelyjä. Au pair-perheessä tulleiden ongelmien takia on nyt sitten käynyt niin että itseasiassa palaan takaisin Suomeen muutaman viikon päästä. Se on iso muutos suunnitelmiin, mutta itse ainakin suhtaudun positiivisesti. Yleensä asioilla on tapana mennä niin kuten niiden on tarkoituskin mennä :)
Täällä pakkailun lomassa ja suunnitellessa seuraavia käänteitä oman elämän "siivoaminen" tuntuu jotenkin ajankohtaiselta. Innostus järjestellä asioita, arkisista askareista vaatekaappiin järjestämiseen ja tietokonekansioiden läpikäymiseen, on suuri. Jotenkin virkistävää käydä läpi niin omia ajatuksia kuin omistamiani tavaroita. Ajattelinkin, että kunhan pääsen Suomeen ja saan koluttua kaikki tavarat läpi, myisin ainakin osan vaatteista, joita en enää tarvitse. Oisko teillä kiinnostusta blogikirppikselle. Huuto.net voisi myös olla kätevä ? :) Mitäs olette mieltä ?

xoxo Maria

6 comments :

 1. Prioriteetit kuntoon !! ;) Ensin Terppa ottaa kaikki kivsut vaateet, sit kaikki muut saa vasta ottaa :D

  ReplyDelete
 2. Ikävä kuulla ongelmistasi au pair-perheessä..:/ Itselläni kävi omana au pair syksynäni hieman samalla tavalla, mun oli tarkoitus olla Englannissa puoli vuotta, mutta olinkin vain neljä kuukautta kun tilanne meni aika ikäväksi perheessä (vanhemmat olivat eroamassa, joten ilmapiiri oli aika kauhea).. Yritin etsiä uutta perhettä, mutta lopulta palasin Suomeen. Sain kuitenkin Suomessa melkein heti työn josta olin haaveillut jo pitkään, joten asioilla on todellakin tapana järjestyä! Tsemppiä Maria!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! :) Kiva kuulla että muidenkin kokemukset on loppuenlopuks kääntyny hyväks :) Itsellä myös työnhakuprosessi sitten edessä kunhan Suomeen päästään, eli nyt sormet ristiin ja toivotaan että myös saisin kivan työpaikan !

   Delete
 3. Juu blogikirppis pystyyn vaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) kiva kuulla että on kiinnostusta, katsotaan nyt kumpaan päädyn.

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)