Sunday, September 29, 2013

simple colors.

IMG_8218.JPG_effected-001

OUTFIT:
Shirt H&M
Pants Lindex
Heels Zara
Bag Zara

IMG_8217.JPG_effected-001
IMG_8214.JPG_effectedIMG_8210.JPG_effected
IMG_8203.JPG_effected-001

Yesterday I was wearing this while visiting Geneva. I love that the city is not too big but not too small either. You have all these nice stores, beautiful places to take photos at, lovely cafe's and restaurants and still everything is quite close and it doesn't take too much time to walk there.
Yesterday I met with another finnish au pair and we had a good time eating some dellllicious food (pizza and chicken salad.. mmm m) ! I felt like I really needed this weekend to relax and to finally get healthy.. damn flu still teasing me..
But anyways I had a great day yesterday, I hope you had too ! And thanks for the pictures Kata !

Eilen oli tälläistä päällä kun olin Genevessä. Tykkään kovasti Genevestä kaupunkina, se ei oo liian iso muttei liian pienikään. Sieltä löytyy kaikki kivat kaupat, kauniita kuvauspaikkoja, söpöja kahviloita ja ravintoloita ja silti kaikki on aika lähellä eikä vie kauaa kävellä paikasta toiseen.
Eilen tapasin toisen suomalaisen au pairin ja meillä oli mukavaa. Käytiin syömässä herrrrkullista ruokaa (pizzaa ja kanasalattia.. nammm) ! Olin kyllä just tämmösen viikonlopun tarpeessa, rentoutumista ja flunssan selättämistä.. ärsyttävä flunssa kiusaa vieläkin mua..
Mutta siis, eilen oli kyllä mukava päivä, toivottavasti teilläkin ! Ja kiitos kuvista Kata !

xoxo Maria

12 comments :

 1. Oi mikä ihana ja tyylikäs asu jälleen!

  ReplyDelete
 2. Vau, miten kauniita kuvia! Ja nuo housut näyttävät tosi kivoilta :) Geneve vaikutti kivalta paikalta, vaikka kävinkin siellä vain pikavisiitillä. Nauti nyt kauniista kelistä, täällä palellaan pian pakkasessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos !! noi housut on kyllä ollu ihan paras alelöytö Lindexistä (7e!!) :) Ja mun mielestä Geneve on ehkä turistikaupunkina vaan parin päivän kiertelyn "arvoinen", mutta ns. asiointi"arki"kaupunkina aivan loistava :)
   ja koitetaan nauttia... tänään sataa :D

   Delete
 3. Ihanat pökät! <3

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Kiitos ! :) tykkäilen itsekin kovasti !

   Delete
 5. Kylläpäs on tyylikäs asukokonaisuus, rento mutta samanaikaisesti hyvin chik. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, oli semmoinen päivä että itsekin olin tosi tyytyväinen asuun ! :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)