Monday, August 26, 2013

fall favorites.

autumn wishes

My autumn wishlist looks like this. + I need a black coat for autumn/winter, but I'm so picky. Haven't found any good ones yet. Also a leather jacket has been on my wishlist for a long time, but as I have wide shoulders it's hard to find one that fit's me perfectly.. And I don't really feel like purchasing an expensive jacket which isn't perfect... The search continues !
As you know, I had my birthday on the 16th and I got a gift card from my parents as a present.. And I'm going to use it on one of these things on the wishlist. Can you guess what it is? Well I'll show you as soon as I get it :)

Mun syksyn toivelista näyttää tältä. + tarvitsen mustan takin syksyksi/talveksi, mutta koska olen niin nirso ja valikoiva en oo löytäny yhtäkään kivaa vielä. Myös nahkatakki on ollu mun toivelistalla jo kauan, mutta koska mulla on leveät hartiat on tosi vaikea löytää täydellisesti istuvaa yksilöä.. Ja ei innosta ostaa kallista takkia joka ei ole täydellinen... Etsintä jatkuu !
Ja kuten tiedätte, vietin synttäreitäni 16 päivä ja sain silloin vanhemmiltani lahjakortin.. Sillä aijon ostaa yhden asian tältä toivelistalta. Arvaatteko minkä? No, näytän sen kuitenkin kunhan saan haettua sen :)

xoxo Maria


pictures from pinterest, hm, zara, &otherstories, Kurt Geiger 

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)