Friday, July 26, 2013

sunkissed.

IMG_5141.JPG_effected

OUTFIT:
Sunnies Cubus
Shirt Lindex
Shorts from a little store in New York
Necklace Promod
Shoes Mango

IMG_5144.JPG_effected
IMG_5154.JPG_effected
IMG_5145.JPG_effectedIMG_5148.JPG_effected
IMG_5155.JPG_effected
IMG_5146.JPG_effectedIMG_5142.JPG_effected
IMG_5152.JPG_effected
IMG_5143.JPG_effected

Ahh. The warm weather is back ! Love it. Today I was really happy with my look, lately there has been many mornings when I have had an outfit crisis. Well today it was like two minutes and I had this outfit on and I was really happy with it... Wish it was as easy every time !
Anyways, now I'm off to sleep.. Gotta wake up early tomorrow !
Good night ♥

Ahh. Lämpimät kelit tuli takaisin ! Ihanaa. Tänään olin tosi tyytyväinen asukokonaisuuteeni, viime aikoina kun on ollut enemmän tai vähemmän semmoisia aamuja kun iskee asukriisi. Mutta tänään meni varmaan kaksi minuuttia ja päällä oli tämä asu, josta kyllä kovasti tykkään.. olispa se aina yhtä helppoa !
Mutta nyt on mentävä unten maille.. huomenna on aikainen herätys !
Hyvää yötä ♥

xoxo Maria

4 comments :

 1. Aivan ihanat nuo kengät! Olen haaveillut tuon tapaisista jo hetken aikaa, harmi kun on tullut kesän aikana ostettua niin monet kengät ettei enää raaskisi hankkia yksiäkään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna ! :) Ne on ollu kyllä aivan tosi hyvät, eilenkin olin reilu kuus tuntia töissä (seisten) noi jalassa sekä pyöräilin töihin ja takaisin :) ja ei jalat valitellu !

   Delete
 2. Shortsit on niin täydelliset!! Haluaisin itsellekin jotkut pitsishortsit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) hihii kiitos ! Kyllähän niitä nyt on mun mielestä aika monissa kaupoissa näkyny ! Itse olin niin iloinen kun jenkeistä löysin, kun reilu vuosi sitten en meinannu suomen kaupoista löytää yhtään näitä ! toivotaan että löydät omasi :) !

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)