Sunday, June 30, 2013

peony garden.

IMG_3712

OUTFIT:
Dress H&M (new!)
Hat H&M
Shoes Mango (new!)
Rings H&M

IMG_3739

IMG_3750IMG_3713
IMG_3743
IMG_3731
Kesäkuu
IMG_3734
IMG_3760
IMG_3721
IMG_3718

If you are wondering why it has been quiet here (again!) it's not because I've been bored with blogging, it's because I had a small surgery on thursday. I had my vermiform appendix removed. But now everything is fine again :) I can walk, slowly, but almost normally and live my life normally. Well sports and heavy lifting is not allowed yet, but soon ! :)
Enough about my little operation and to the main point of this post. We visited a peony garden with my mom and even though the most beautiful blossoming season had already passed, we enjoyed the floral beauty surrounding us. And those new shoes from Mango are suuuuper comfy ! Found them on sale after searching for similar brown leather sandals for about two years :)
Now dresses are my best friends as I like to hide my stoumach (still a little bit swollen because of the surgery) and this one was also a sale find, but from H&M :) Hope you like the outfit and enjoy the flower pictures, I just can't have enough of them  ♥


Jos ihmettelitte blogin hiljenemistä (taas!), niin syynä ei ole se että olisin kyllästynyt bloggailuun. Syy löytyy pienestä leikkauksesta jossa olin. Multa poistettiin umpilisäke ja nyt kaikki on hyvin :) Voin kävellä, tosin vähän hitaammin ja olo on aikalailla normaali. Tosin urheilla ei saa ja painavia juttuja ei saa nostella, mutta kohta päästään takaisin siihenkin ! :)
Mutta se siitä, nyt postauksen pääpointtiin. Käytiin äidin kanssa pionipuutarhassa ja vaikka kaikista kaunein kukkimisaika oli jo ohi, ihasteltiin kukkien kauneutta. Mangon alesta ostetut uudet kengät on supermukavat ! Vihdoin löysin ruskeat nahkasandaalit kesäksi, ei niitä oltukaan etsitty kuin pari vuotta :) Tällä hetkellä mekot on mun parhaita kavereita, koska maha jää kivasti piiloon (se on vieläkin vähän turvoksissa leikkauksen takia) ja tämä musta maximekko oli alelöytö H&M:ltä :) toivotavasti tykkäilette asusta ja nauttikaa etenkin kukkakuvista, itse en koskaan kyllästy kukkakuviin ♥

xoxo Maria

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)