Sunday, May 5, 2013

Kiss the girl.

IMG_1438

OUTFIT:
Hat H&M
Denim jacket Vila
Shirt H&M
Jeans Zara
Bag Longchamp
Shoes Lindex
Rings GT and Glitter

IMG_1441
IMG_1440
IMG_1467
IMG_1455
IMG_1425
IMG_1439IMG_1448
IMG_1424
IMG_1431
IMG_1434

Friday outfit. And seriously, it's warm enough to wear a denim jacket ! In other words, summer is just around the corner. Oh happiness !
On Friday we went shopping with my mom and had a great mother-daughter time :) I actually didn't buy anything to myself but my mom found a beautiful dress for my graduation celebration.
Hope you have had a great weekend ! I have a few posts for you, I'll be posting them tomorrow :) Now I just wanna say good night and go to sleep !

Perjantain asua. Ja oikeesti, oli tarpeeks lämmin että pärjäs farkkutakilla ! Toisinsanoen, kesä on jo kulman takana. Oi onnea !
Perjantaina käytiin ostoksilla äitin kanssa ja oli ihanaa äiti-tytär laatuaikaa :) En itseasiassa ostanut mitään itelleni, mutta löydettiin äitille ihana mekko mun ylioppilasjuhlia varten.
Toivottavasti teillä on ollu tähän asti mukava viikonloppu ! Mulla on teille muutama postaus valmiina, heti huomenna postailen :) Nyt haluun vaan sanoa hyvää yötä ja kömpiä unten maille !

xoxo Maria

8 comments :

 1. Ihanaa, että olet tarennut farkkutakilla! Minä en varmaan tarkene vasta kuin elokuussa :D :D Eilenkin papeli, vaikka oli pitkä takki ja villahuivi. Hyrr, tuo tuuli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no en sattunu olemaan tuntitolkulla ulkona :D niin vähän huijausta. mutta silti ! kesä tulee :)) Ja aijjettä olis lämmin jos ei tuulis ollenkaan.

   Delete
 2. Nuo leopardikuvioiset tossut ovat kyllä niin kivat! Olen ruvennut haikeailemaan sellaisten perään omaankin vaatekaappiin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lindexille sitten vaan hop hop :) hihi ! Ja kiitos !

   Delete
 3. Love the last three outfit posts! I would wear all of them!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D thanks ! Those three outfit posts have been in my opinion so "me" and I've been really happy with them :) So I'm glad you like them !

   Delete
 4. vielä puuttuu se tärkein sormus nuitten kahden rinnalta, mutta ei huolta, kyllä se päivä sieltä tulee niin kuin minunkin Heikkini antoi pajusormuksen kun siihen aikaan ei oikeen ollut muuta annettavaa. Onnea ja pitkämielisyyttä
  -mumma

  ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)