Friday, May 17, 2013

floral beauty.

IMG_1870.JPG_effected
IMG_1820.JPG_effected

OUTFIT:
Hat H&M
Knit H&M (new!)
Jeans Zara
Bag Aleksi13

IMG_1849.JPG_effected
IMG_1841.JPG_effected
IMG_1812.JPG_effected
IMG_1874.JPG_effected-002
IMG_1846.JPG_effected
IMG_1836.JPG_effected
IMG_1813.JPG_effected
IMG_1847.JPG_effected
IMG_1819.JPG_effected
IMG_1843.JPG_effected
IMG_1814.JPG_effected

I think my love for pink blossoming trees is endless. They just make me happy ! Well at least it's an easy way to be happy, just taking pictures and looking at them is just wonderful. So beautiful.
Oh and this is one of those outfits which I'm really happy with. The hat somehow brings all my outfits together, I'm so glad that I bought it even though I first hesitated. Hope you'll have a wonderful weekend ! At least I have lovely plans :) Oh and this outfit is from wednesday and I can tell you that thursdays outfit was also photographed near a beautiful pink blossom tree. I just never get enough of them.. But I hope you like the photos as much as  I do !
But now, sweet dreams lovelies !

Luulen että mun raukkauteni vaaleanpunaisia kukkivia puita kohtaan on loputon ! Ne vaan saa mut niin iloisen onnelliseksi, aika helppoa kun vaan katselemalla ja valokuvaamalla puita tulee iloiseksi. Niin kaunista ! Ah ja tää on yks niistä asuista joihin oon todella tyytyväinen. Jotenkin tää hattu kokoaa mun asut yhteen, oon niin iloinen että ostin kyseisen hatun vaikka ensin hieman epäröin. Toivottavasti teille on tulossa mukava viikonloppu, itellä ainakin suunnitelmissa ihana viikonloppu :) Ja niin, tämä asu on keskiviikolta ja voin kertoa että torstain asu kuvattiin myös vaaleanpunaisen kukkapuun luona. En vaan saa niistä tarpeekseni, toivottavasti ette kyllästy ja pidätte näistä kuvista yhtä paljon kuin minä !
Mutta nyt, kauniita unia ihanat !

xoxo Maria

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)