Friday, April 26, 2013

Bonsoir.

IMG_1237.JPG_effected-001

OUTFIT:
Blazer United Colors of Benetton
Shirt Cheap Monday
Shorts H&M
Ankle boots Dinsko
Bag Aleksi13
Sunglasses H&M

IMG_1242.JPG_effected
IMG_1255.JPG_effected-001IMG_1237.JPG_effected
IMG_1252.JPG_effectedIMG_1227.JPG_effected
IMG_1258.JPG_effected
IMG_1236.JPG_effectedIMG_1257.JPG_effected

Today it was so windy while taking outfit photos. Randomly some of them actually look normal. Well anyways, I really liked my outfit, especially the lace shorts ! My french classes started today, so hopefully I'll actually learn some french :) I just love the language. 
Oh and lovelies, it's getting warm ! I had a scarf with me but didn't even need it. A t-shirt and a blazer kept me warm. Spring is seriously here. Yay !

Tänään asukuvia ottaessa oli kovin tuulista. Tuurilla kuitenkin osa kuvista onnistui näyttämään normaaleilta. Tykkäsin kyllä kovasti tän päivän asusta, etenkin pitsishortseista ! Ja tänään alkoi ranskan kurssi, joten toivottavasti tämän tytön päähän jäis vähän ranskaa :) se on vaan niin ihana kieli.
Ja ai että, nyt on kyllä semmonen juttu kuomat että on lämmin ! Mulla oli lisänä tohon huivi, mutta enhän mä sitä tarvinnu. T-paita ja jakku riitti aivan hyvin pitämään mut lämpimänä. Kevät on siis ihan oikeesti täällä. Jee !

xoxo Maria

2 comments :

  1. MARIA, respectii sulle sun kuvista ja täst koko blogista...kävin ekaa kertaa silleen 1h kierroksella...oli siistii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. OONA ! kiitos :)) ja 1h kierros kuullostaa hyvältä, hyvä kun viihdyit :D ja tule toistekin. tsihi oot ihana !

      Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)