Tuesday, January 8, 2013

7. outfit.


OUTFIT:
Knit H&M trend (new!)
Pants H&M
Necklace Glitter

IMG_7890
IMG_7886
IMG_7892
IMG_7888
IMG_7891
IMG_7889

Details. Love them. And love my new knit ! Sales attack where my friend helped me :) She bought this from another town, I had been looking it earlier but in my hometown I didn't even see the hole garment in H&M... but luckily she bought it for me :) Love it !

Yksityiskohdat. Rakastan niitä. Ja rakastan uutta neulettani ! Alen täsmähyökkäys johon sain apua ystävältäni :) Hän kävi ostamassa tän neuleen eri kaupungista, olin sovitellu tätä aikasemmin mutta meijän lähi H&M:ssä ei ollu koko vaatetta.. mutta onneks on ystäviä :) Rakkautta !

xoxo Maria

8 comments :

 1. Your sweater is so pretty!(:

  xo,
  http://mariachloes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Tosi nätti neule ja koru! Minäkin olen juuri havahtunut siihen, että vaatekaappini kaipaisi tuollaista simppeliä neuletta. Nyt kaapista löytyy enemmän bleisereitä ja napillisia neuleita, joita käytän auki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cara! :) Oon ite ihan rakastunu vähän ylisuurin neuleisiin, jotka on umpinaisia.. niiden kanssa ei tuu ongelmaa että mitä laittais alle :D

   Delete

 3. hi dear
  thank u for your comment of my blog
  I'm your new follower
  pls follow me back=)
  twitter : duygu_senyurek
  instagram : duygusenyurek
  kisses

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much honey :) I'll definitely head back to your blog !

   Delete
 4. Ystävät kannattaa laittaa vaateasialle, jos ja kun on niin onnellinen, niitä omistaa ympäri Suomen ;) Kaunis statement-koru, mistä se on, näyttää tutulta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi, ystävät on ihanuutta ! <3 Ja koru on Glitteristä :) Vaatteiden tiedot näkyy tuolla postauksen yläosassa muuten, jos et huomannu :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)