Saturday, January 26, 2013

21. outfit.

IMG_8738

OUTFIT:
Jacket Lindex
Shirt Vila

IMG_8734
IMG_8737
IMG_8729

You recognize a good friend from the fact that even when time passes by, when you each other again the conversation continues like you had just talked yesterday. Had a great talk with old friends today, which saved my day ! Had a really good time and felt really grateful to have some really good friends!
Sorry for the lightning in these photos, but I took them when the sun had already gone to sleep. Reason to wait summer, better lighting ! Anyways, have a great weekend ! Mine is going to be full of volleyball :D

Hyvän ystävän tunnistaa siitä, että vaikka menis kuinka paljon aikaa, niin kun tavataan taas keskustelu jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin. Oli kiva juttutuokio vanhojen ystävien kanssa, pelasti mun päivän ! Oli jotenki tosi mukavaa ja olin kiitollinen siitä, että mulla on niin ihania ystäviä !
Sori muuten huonosta valaistuksesta näissä kuvissa, mutta otin ne auringonlaskun jälkeen. Syy odottaa kesää, parempi valaistus ! Mutta, hyvää viikonloppua kuomat ! Omani tulee olemaan täynnä lentopalloa :D

xoxo Maria

4 comments :

 1. Lightning = salama
  Lighting = valaistus

  :)

  Mut tykkailen tasta asusta ja samanvarisesta taustasta. Nayttaa stylelta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjotin eka sen oikein, mut sit toi näytti sellast punasta viivaa ja luulin kirjottaneeni väärin :D uups. mutta nyt se on korjattu !

   Ja kiitti kiitti :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)