Wednesday, January 2, 2013

2. outfit.

IMG_7663.JPG_effected
IMG_7669.JPG_effected

OUTFIT:
Jacket Lindex
Shirt Nike
Pants Lindex
Ankle boots Bianco

IMG_7668.JPG_effected

Pretty much all black for today's outfit. Came back from my friends place today, where I was for New Year's.. Had a great time there ! Now I'm back at home and have lot's of things to do.. As you see I'm doing anything but my chores as I'm on the computer.. uupsie... Got some cleaning to do, somehow I feel that I want to prepare my body, my mind, my room and environment for spring. By doing that I can feel fresh and inspired.

Aikalailla kokomustaa oli tän päivän asu. Tulin takaisin kaverini luota, jossa vietin uutta vuotta.. Oli muuten ihanaa ! Ja nyt takas siis kotona ja paljon tehtävää.. Mutta kuten näette en oo tekemässä niitä juttuja vaan lojun koneella.. uupsie... Pitäis tehdä siivousjuttuja, jotenkin tuntuu että haluun valmistella mun kehoa, mieltä, huonetta ja ympäristöä kevättä varten. Sen avulla pystyn tuntemaan oloni raikkaaksi  ja inspiroituneeksi.

xoxo Maria

2 comments :

 1. Ihana asu!

  ps. Sinut on haastettu! =)

  http://nenniliininkuplassa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenni ! :)

   Ja tein tuon haasteen vasta vähän aikaa sitten http://dejiss.blogspot.fi/2012/10/challenge.html niin katsotaan jos tekisin sen myöhemmin uudestaan, mutta nyt en ainakaan ihan heti taida :P Ei riitä mielikuvitus kysymysten keksimiseen koko ajan.. :P Kiitos kuitenkin ! :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)