Monday, January 21, 2013

17. outfit.

Tammikuu4

OUTFIT:
Knit Vero Moda
Shirt BikBok
Jeans Dr. Denim
Woolen socks my mom made them ! ♥ (so pretty !)

Tammikuu3

Last night I managed to go to sleep early. And still this morning I was tired... Conclusion: we aren't made to wake up before eight o'clock to go to school. But last week of my high school started just today ! Yay.. Well still I have the last exams and I have to try to find lots of motivation for reading to those exams.. But in theory after this week my school days are over ! Weird, but really nice :)
But back to my amount of sleep, apparently it has good side effects.. I cleaned my room today, supertidy ! And I went for a walk as the sun was shining again (!!!) and made also a small workout.. So a very good day. Hope you had one too !

Eilen onnistuin menemään aikaisin nukkumaan. Ja silti tänään aamulla olin väsynyt... Lopputulos: meitä ei ole selvästikkään luotu heräämään ennen kahdeksaa jotta mentäis kouluun. Mutta viimeinen kouluviikko lähti käyntiin juurikin tänään ! Jeij.. Tai no on silti vielä ylppärit edessä ja pitäis jostain löytää lukumotivaatiota (ja paljon) että jaksais lukea niihin.. Mutta teoriassa tän viikon jälkeen mun koulu on ohi ! Hassua, mutta erittäin kivaa :)
Mutta takaisin mun unimääriin, näköjään jotain hyviä sivuvaikutuksia kunnon yöunilla on.. Siivosin näet huoneeni tänään perusteellisesti ja nyt se on putipuhdas ! Ja kävin myös kävelyllä, kerran kun aurinko paistoi taas (!!!) ja tulipa tehtyä lihaskuntoakin.. Joten loistopäivä. Toivottavasti teilläkin on ollut !

xoxo Maria

4 comments :

 1. Replies
  1. Eikös :) kyllä se meijän äiti osaa <3

   Delete
 2. Ihana lämpimän näköinen asu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta :) Taitaa väsyneinä aamuina olla ykköskriteerinä löytää päälle jotain lämmintä... !

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)