Thursday, January 17, 2013

13. outfit.

IMG_8131.JPG_effected
IMG_8121.JPG_effected
IMG_8132

OUTFIT:
Shirt KappAhl
Jeans Dr. Denim
Earring GT
Boots Selected Femme

IMG_8126.JPG_effectedIMG_8133

Today I wasn't cold. I wasn't even that tired. I was just superhappy and had a lovely day.. :) I watched some SATC, knitted, played some volleyball and took nice photos (coming soon !) Maybe it was the sun that finally showed up.. Yes it definitely was the sunshine that boosted up my energy and made me happy :) I also ready my book (which you saw on this post) which I got for christmas, The ELLEments of  personal style. And I loved it ! A big thanks to my sister for the gift ! :)

Tänään mulla ei ollu kylmä. En ollut edes kovin väsynyt. Vietin vain oikein ihanan päivän superiloisena.. :) Katsoin Sinkkuelämää, kudoin, pelasin lentopalloa ja otin kivoja kuvia (tulossa pian!) Ehkä se oli se aurinko joka vihdoin halus näyttäytyä.. Kyllä, se oli ihan varmasti auringonpaiste, joka lisäs mun energisyyttä ja teki musta iloisen :) Luin myös joululahjaksi saatua kirjaa (joka näkyi tässä postauksessa ), The ELLEments of personal style. Ja oli kyllä ihana kirja ! Iso kiitos isosiskolle lahjasta ! :)

xoxo Maria

2 comments :

  1. Hyvännäkönen asu! Jotenkin niin simppeli mutta silti toimiva ja noi kengät sopii tohon täydellisesti! Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, rakastan näin hyvälaatusia, isoja ja hyviä kuvia! :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon :) :) Ja kiva kuulla että tykkäilet !

      Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)