Sunday, September 30, 2012

eatable.


Breakfast/Aamiainen:

IMG_4109
Peach, grapes, sunflower seeds, coconut, Fitness-cereal and bulgarian yoghurt.
Persikka, viinirypäleitä, auringonkukansiemeniä, kookoshiutaleita, Fitness-muroja ja bulgarian jugurttia.


Lunch/Lounas:

IMG_4141
Fresh tomato soup and bulgarian feta-pie (Baniza).
Tuore-tomaattikeittoa ja bulgarialaista fetapiirasta (Banizaa).
IMG_4122

This is what I ate today. + I ate an evening snack, which was similar to my breakfast. Yummy.
One of the best things at home is making delicious food, the food at the dorm is like eating school food all the time. So this is a nice change. Oh and how I like taking pictures of pretty food.

Tälläistä söin tänään. + iltapalaa, joka näytti aika samalta kuin aamiainen. Nam nam.
Yks parhaista puolista kotona olemisessa on hyvät ruuat. Asuntolan ruuat on vähän kuin söis kouluruokaa aina. Joten tää on mukavaa vaihtelua. Ja oih kuinka ihanaa on ottaa kuvia kauniin näkösistä annoksista.


Good night ! Hyvää yötä !

xoxo Maria

red red red.

IMG_3998
ATMN 20127

Something new from H&M ! Supercute gumboots to brighten up autumn outfits. And very practical too. I love the fact that I can wear these everywhere, look stylish without getting my shoes or toes wet. Oh and I got again a little exited about taking detail pictures.. I hope you don't mind the picture overload !

Jotain uutta H&M:ltä ! Supersöpöt kumpparit tuomaan vähän väriä syysasuihin. Ja hyvin käytännöllinen ostos myös, on meinaan ihanaa kun voi käyttää näitä kaikkialla. Näyttää tyylikkäältä, mutta silti säästää varpaat ja kengät kastumiselta. Ja tuli taas innostuttua kuvaamaan vähän yksityiskohta kuvia.. uupsie, toivottavasti ei haittaa tämmöset kuvayliannostukset !

xoxo Maria

last night.

IMG_4092

I enjoyed a late night dinner with my mom. Deliciousness indeed.

Nautin myöhäisen illallisen äidin kanssa. Niin hyvää.

♥ Maria

Saturday, September 29, 2012

autumn shades.

IMG_4054

OUTFIT:
Dress H&M
Ankle boots Bianco
Belt H&M
Trench coat Selected Femme

IMG_4056
IMG_4074
IMG_4045IMG_4049

IMG_4076
IMG_4072

Today's outfit. Love the colorful leaves on the ground ! So pretty.
I love the dark nights, lighting up some candles and eating delicious food. That's what I did tonight.
What I love about this simple H&M dress, is that it's warm enough to wear during colder seasons. And that it's really comfy. But tonight I'm watching a movie, Inception, so have a great evening everybody ! Btw Joseph Gordon-Levitt is nicccccce !

Tän päivän asua. Syksyiset lehdet tossa maassa on niin kivoja ja kauniita.
Tykkäilen muuten kun on pimeet illat. Kynttilöitä ja hyvää ruokaa. Niistä koostu mun lauantai ilta.
Tässä H&M simppelissä mekossa on muuten ihan parasta se, että se on tosi lämmin, eli sitä voi käyttää viileämpinäkin vuodenaikoina. Plus että se on tosi mukava päällä. Mutta nyt katsomaan leffaa, Inception vuorossa, joten ihanaa loppuiltaa teille !
Joseph Gordon-Levitt on muuten ihana !!

xoxo Maria

Friday, September 28, 2012

Chillin'

IMG_3990

Friday night everybody. After a long math exam I'm at home, relaxing with my favorite series; Grey's Anatomy. Enjoyed also a smoothie which was delicioussss ! I'm having a few days off  after weekend, so I'm at home. Can't wait to take some autumn photos ! The trees here are so pretty; orange and yellow.  Let's hope the weather is good :) But have a relaxing friday night. Wether you are just chillin' at home or partying somewhere !

Perjantai iltaa ihanat. Väsyttävän matikan yo:n jälkeen vihdoin kotona, rentoutuen lempparisarjani kanssa. Greyn anatomian siis. Tein myös ihanaa pirtelöä, joka oli herrrrkkua ! Mulla on pari ekstra päivää vapaata viikonlopun jälkeen, joten pitkästä aikaa kotona. En malta oottaa, että saan otettua jotain kivoja syyskuvia ! Täällä puut on jo ihan ruskanvärisiä, ihania keltasia ja oransseja. Toivottavasti on hyvä sää :) Mutta rentouttavaa perjantai iltaa. Olit sitten kotona tai jossain bilettämässä !

xoxo Maria

Wednesday, September 26, 2012

Olive green.

IMG_3959

Yves Rocher Body Exfoliant.

IMG_3951

IMG_3954IMG_3963New in on the cosmetics section. My mom bought me this lovely olive oil body scrub and today I finally tried it as I had more time. And it turned out to be really lovely :) My skin feels fresh and soft. And I got a little excited with taking too many photos of it's pretty package... Hope you don't mind !

Uutta kosmetiikkaosastolla. Äiti osti mulle tämmöstä oliivi öljy vartalonkuorinta-ainetta ja tänään vihdoin testasin sitä kun oli enemmän aikaa. Ja se olikin aika mukava tuote :) Iho tuntu raikkaalta ja pehmeältä. Ja innostuin vähän ottamaan näitä kuvia, kun oli niin kivassa pakkauksessa... Toivottavasti ei haittaa !

xoxo Maria

fuchsia.

IMG_3879.JPG_effected

OUTFIT:
Shirt GT
Jeans Zara
Necklace Indiska (new!)

IMG_3891

Today I'm enjoying a day off. After a long sleep, I woke up like 15 minutes ago, it's lovely to start a day. This outfit is from Friday... so I'm a little late with posting it, but better now than never. I've been very happy with you guys commenting on my posts. So a BIG thank you ! :) It just makes blogging way more fun when its also communicating with you !
About this outfit, that shirt is just the perfect shirt. It's one of those clothes which just go with everything :) And about the new necklace, I found it from super super sale for just 1€ ! In my opinion statement necklaces are always too expensive. Cause you wont even use them everyday, so paying a lot of money just for a few times of using them feels like a waste of money. But maybe 1€ isn't too much ;) haha.  Have a great day ! I'll be posting today later too :)

Tänään nautin vapaapäivästä. Kunnon yöunien jälkeen, heräsin ehkä vartti sitten, on ihana alottaa päivä. Tää asun on perjantailta.. joten oon vähän myöhässä sen postaamisen kanssa, mutta parempi nyt kuin ei koskaan. Oon ollu tosi ilonen teijän kommenteista mun postauksissa. Joten ISO kiitos teille ! :) Se tekee bloggaamisesta paljon kivempaa kun se on myös kommunikaatiota teijän kanssa !
Tästä asusta sen verran, että tuo paita on vaan ihan luottovaate. Sopii kaiken kanssa ja pelastaa huonot vaatepäivät. Kaulakoru taas oli superalelöytö. Kustans yhden euron ! Mun mielestä yleensä statement kaulakorut maksaa ihan liikaa. Koska ei niitä kuitenkaan voi käyttää joka päivä, nii ei yhtään tee mieli maksaa paljon sen takia että sitä voi sitten käyttää pari päivää. Mutta ehkä 1€ ei oo liikaa ;) heh.
Mutta ihanaa päivää ! Postailen varmaankin tänään vähän myöhemmin myös :)


xoxo Maria

Sunday, September 23, 2012

A Sunday morning.

IMG_3927

A lovely Sunday morning today. Delicious food, no hurrying anywhere and just relaxing. But I'm letting the pictures speak for themselves. There's no need to describe delicious food with words. So here you go :)

Ihana sunnuntaiaamu oli tänään. Hyvää ruokaa, ei kiirettä mihinkään ja vaan rentoutumista. Mutta annan kuvien puhua puolestaan. Ihan turha sitä kuvailla herkkuruokia sanoin. Joten olkaapa hyvät :)

IMG_3944
IMG_3932
IMG_3923
IMG_3940

xoxo Maria

Saturday, September 22, 2012

things to do before breakfast.As tomorrow is Sunday, this is perfect for tomorrow. Mornings and late night time are my favorite, but I often miss the mornings because I'm tired or busy. But let's do at least some of these tomorrow. I'm sure my morning will start better like this. And after these things I'll enjoy a lovely breakfast. 
But now, good night :)

Koska huomenna on sunnuntai, tää on täydellienn huomiseksi. Aamut ja myöhäisilta on mun lemppareita, mutta useesti aamut menee ihan hukkaan koska oon väsyny tai kiireinen. Mutta vois huomenna tehdä ees osan näistä jutuista. Ja oon varma että aamu lähtee näin kivemmin käyntiin. Ja sitten vielä nautin ihanan aamiaisen tän jälkeen. 
Mutta nyt, hyvää yötä :)

xoxo Maria

video.


Music: Friends ft. Rock Mafia - Aura Dione

OUTFIT:
Knit Lindex
Shirt Zara
Heels Zara

So here is the special post I was talking about before. I've never done a video like this before so don't expect nothing phenomenal. But I really like this outfit. Today I wore the same outfit but I wore it with boots cause it was a colder day. Hopefully you like this video :)

Tässä siis nyt se erikoispostaus josta puhuin aijemmin. En oo koskaan tehny tällästä videoo ennen, joten älkää olettako mitään suurta. Mutta tykkäilen kyllä tästä asusta. Oli tänään sama asu päällä, mutta yhdistin sen mustien saappaiden kanssa koska oli viileempi päivä. Toivottavasti tykkäilette videosta :)

xoxo Maria

Thursday, September 20, 2012

white jeans.

IMG_3833.JPG_effected

OUTFIT:
Shirt 2nd hand
Jeans Zara
Heels Nelly.com
Bracelet H&M

IMG_3835.JPG_effected

Just came quickly to show you this outfit I wore today. But gotta go sleep !
Good night :)

Tulin vain nopeesti laittamaan asukuvat tänne. Tänpäivästä asua siis. Mutta nyt pitää mennä nukkumaan !
Öitä :)

xoxo Maria

Wednesday, September 19, 2012

Autumn days.

IMG_3800.JPG_effected

OUTFIT:
Knit H&M
Skirt Blanco
Ankle boots H&M
Earrings Cubus
Bracelet Mango

IMG_3796.JPG_effected
IMG_3801.JPG_effected
IMG_3798.JPG_effected
IMG_3810.JPG_effected
IMG_3803.JPG_effected
IMG_3795.JPG_effected

Oh man. Already 61 readers :) I'm really happy ! And I am planning to make a special post for you ♥
Today I was wearing tights, so it was officially cold ! But I'm actually looking forward to the cold, dark autumn nights. The atmosphere during dark nights is just magical. Or at least that's what I think.
But I hope you had a wonderful day today and I hope the weather is good tomorrow, so I can do the special post !!
Good night lovelies !

Oih. Jo 61 lukijaa :) Oon tosi ilonen ! Ja mulla on suunnitelmissa tehä teille erikoispostaus ♥
Tänään oli sukkahousut jalassa, on siis virallisesti kylmä ! Mutta oikeestaan odotan kylmiä, pimeitä syysiltoja. Niissä on vaan taijanomaista tunnelmaa. Tai ainakin mun mielestä.
Mutta toivottavasti teillä oli ihana päivä tänään ja toivotaan että huomenna on hyvä sää, jotta voin tehdä sen erikoispostauksen !!
Öitä ihanaiset !

xoxo Maria

Monday, September 17, 2012

don't let it break your heart.

IMG_3714.JPG_effected

OUTFIT:
Lace shirt Forever21
Skirt H&M
Heels H&M
Clutch GT

IMG_3712.JPG_effected
IMG_3728.JPG_effected
IMG_3725.JPG_effected
IMG_3727.JPG_effectedIMG_3714.JPG_effected-001

This is what I wore on Saturday. A simple, yet detailed outfit. I just really like lace clothes. 
Today I had my english exam, the written part. Let's hope it went well ! At least it's over, so I can focus on other things :) I hope you all had a wonderful weekend, but even if you didn't, let's make this week a good one!

Tälläistä asua oli lauantaina päällä. Yksinkertainen asu, jossa kuitenkin vähän yksityiskohtaa. Tykkäilen kyllä niin paljon pitsivaatteista. Tänään oli englannin kirjotukset, kirjallinen osio. Toivotaan että meni hyvin ! No ainakin on ohi, joten pystyy keskittymään muihin juttuihin :) Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu, mutta vaikka ei ois ollutkaan, niin sitä paremmalla syyllä ihanaa viikkoa !

xoxo Maria

Sunday, September 16, 2012

dressy.

IMG_3684

OUTFIT:
Shirt H&M
Skirt H&M
Ankle boots H&M
Necklace Charlotte Rousse

IMG_3669
IMG_3683
IMG_3694
IMG_3665

Friday outfit ! Enjoy :)

Perjantain asua ! Toivottavasti tykkäilette :)

xoxo Maria

Friday, September 14, 2012

what I wore on Thursday.

IMG_3639

OUTFIT:
T-shit Monki
Skirt GT
Necklace Glitter
Knit GT
Ankle boots Bianco
Bag Longchamp

IMG_3645
IMG_3641
IMG_3648
IMG_3644
IMG_3632
IMG_3638IMG_3629
IMG_3640

Thursday outfit. Which I reaaaaaally like. And I also reaaaaally like the blurriness behind me in these pictures. Had a great day today. Played some volleyball and stuff. Though the weather right now is awful. But I'm wearing woolen socks and soon ready to sleep. And weekend is perfect for just relaxing. So have a nice weekend lovelies !

Torstain asua. Josta tykkäilen paaaaljon. Ja tykkäilen myös paaaaaljon noista epätarkoista palluroista mun takana näissä kuvissa. Oli myös mukava päivä :) Tuli pelailtua lenttistä ja sen sellaista. Vaikkakin sää on kyllä ihan kamala. Mutta villasukat jalassa on kivaa ja kohta oon jo valmis nukkumaan, ja mikäs sen parempaa näin viikonloppuna kuin rentoutuminen.
Joten ihanaa viikonloppua muruset !

xoxo Maria