Friday, December 14, 2012

a blue moment.

IMG_7087.JPG_effected

OUTFIT:
Poncho DIY (finally it's ready !!!)
Jeans Dr. Denim
Ankle boots DinSko
Earrings GT

IMG_7081.JPG_effected
IMG_7068.JPG_effected
IMG_7070.JPG_effected
It's ready !! Happy me !
Vihdoin valmis !! Iloinen minä !

IMG_7083.JPG_effectedIMG_7074.JPG_effected

IMG_7084.JPG_effected
IMG_7069.JPG_effected

I've been so excited and happy with all the snow around here. Feeling like a little kid.. waiting for christmas, enjoying christmas lights and watching the snowflakes fall with a smile on my face.. :)
Another thing which made me smile was this poncho which is finally ready ! I started to make it last autumn already, but didn't finish it and it was left undone for the whole winter and summer. This autumn I got back at it and finished it :) And I'm very happy about how it turned out. So pretty ! And my biggest knitting project ever ! And yayy, it's weekend ! Wishing everybody a good one :)

Oon ollu niin innoissani ja iloinen tästä lumimäärästä. Ihan pikkulapsi olo.. joulua odotellessa, nauttiessa ihanista jouluvaloista ja katselelessa lumihiutalesadetta hymy suussa.. :)
Toinen juttu mikä on tehny mut iloiseks on tuo poncho, jonka sain vihdoin valmiiks ! Aloitin sen tekemisen viime syksynä, mutta se unohtu sitten puolivalmiina koko talveks ja kesäks. Tänä syksynä otin sen taas neulottavaksi ja sain valmiiksi :) Ja oon niin ilonen millanen siitä tuli. Niin kaunis ! Ja isoin neulomisprojektini ikinä ! Ja jee, viikonloppu ! Toivottavasti kaikkien viikonlopusta tulee kiva :)

xoxo Maria

4 comments :

 1. Ihan mieleton!
  Osaisinkohan makin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :)) Ja todellaki osaisit ! Ei se oo kovin vaikeeta, lähinnä jaksamisesta ja viittimisestä kyse :P Tee vaikka joku niistä kalastajanvaimo ohjeista, ne on niin ihania ! Ja tee vaikka villapaita, ois puolet pienempitöisempi ku tää poncho... !

   Delete
 2. Vautsi miten hienon ponchon oot tehny itse! :O Ja ihania kuviakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ihmettelen kyllä ite miten kärsivällisyys riitti ! Mutta KIITOS <3 :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)