Tuesday, November 20, 2012

lazy days.

IMG_6240

OUTFIT:
Knit COS

IMG_6243
IMG_6242IMG_6244
IMG_6247

Today has been suuuuuuuuuper lazy. Well apart from the fact that I went to Zumba and it was so much fun, but mostly I've been just hanging on my computer, took a nap and somehow didn't do anything. It's the weather that makes me this way. The fact that it's grey all day everyday makes me lack of energy ! I wish there was already snow.. that would get me on such a perfect christmas mood :)
As the nights are pretty cold I love putting that warm knit on after shower. It keeps me warm and it looks nice. Hope you have had a lovely day.. Other lazy people there?


Tänään on ollu suuuunnattoman laiska päivä. Tai kyllä menin pitkästä aikaa Zumbailemaan ja se oli huippukivaa, mutta lähinnä päivä on menny tietokoneen ääressä, päiväunia nukkuessa ja jotenkin tosi saamattomana. Se on tää sää joka saa mut laiskaksi. Päivä päivän jälkeen on harmaata ja se saa mun energiatason laskemaan nollaan ! Täällä ois yks joka jo kauheesti odottelee lumentuloa.. siitä tulis oikeen joulufiilikset :)
Illat ja yöt on kuitenkin aika kylmiä ja tykkään laittaa suihkun jälkeen lämmintä päälle, kuten tän neuleen. Se pitää lämpimänä ja näyttää kivalta. Toivottavasti teillä on ollu mukava päivä.. Löytyykö muita laiskottelijoita?


xoxo Maria

2 comments :

  1. i love these lazy day photos!

    www.sistercouture-fashionblog.blogspot.cp,

    ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)