Monday, October 29, 2012

The perfect brown bag.

IMG_5632.JPG_effected


OUTFIT:
Coat Red Label (Carlings)
Knit COS
Ankle boots Bianco
Bag Zara (new!)
Earrings GT

IMG_5593.JPG_effected
IMG_5583.JPG_effected-001
IMG_5599.JPG_effected
IMG_5577.JPG_effected

IMG_5636.JPG_effected

Since last winter I have been craving for this bag. I even wrote a post about brown bags, but still I didn't buy it because it was kind of pricy. Oh the disappointment when it was sold out during spring. Luckily during this autumn there they were again. In Zara, waiting for me. When I finally got to the store, after saving some money, with one thought in my mind "now I'm going to buy it" they were sold out again. So I called my friend, who lives in Helsinki, to reserve it for me. And finally I got it ! (yes mom, I finally bought it and I'm super happy !!) 
Helsinki was very autumnish and pretty on sunday ! Lovely leaves all around. But now I'm letting you enjoy the pictures. Hope you like them ! 

Good night !

Viime talvesta lähtien oon himoinnut tätä laukkua. Kirjoitin jopa postauksen ruskeista laukuista, mutta silti en ostanut sitä kirpaisevan hinnan takia. Ja voi sitä pettymystä kun se keväällä oli loppuunmyyty. Onneksi syksyllä niitä tuli lisää Zaraan, odottamaan minua. No kun vihdoin pääsin kauppaan, saatuani rahaa säästöön, vain yksi ajatus mielessä "nyt ostan sen laukun" ne oli loppuunmyyty taas. Siispä soitin Helsingissä asustavalle ystävälleni, että laittaa siellä laukun varaukseen. Ja vihdoin sain laukkuni ! (kyllä äiti, vihdoin ja viimein ostin sen, superiloinen Maria !!) 
Helsinki oli tosi syksyinen ja kaunis sunnuntaina ! Ihania syyslehtiä joka paikassa. Mutta nyt nauttikaapas asukuvista. Toivottavasti tykkäätte ! 

Hyvää yötä !6 comments :

 1. Ooooh, that famous zara bag!! I love it too, and its so big I could fit my entire life in it :) Im still waiting to buy it until I go to Spain, hoping it will be cheaper there....and hopefully not sold out :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I hope you get it :) I've been really happy with it... it's just so pretty :)) !!

   Delete
 2. Onpas kiva asu, tykkään tosta neuleesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka :) tervetuloa myös blogiini, huomasin että rupesit seurailemaan (superiloinen minä :) ) ! ja joo, toi neule on kyllä tän syksyn lemppari <3

   Delete
 3. Voi kun tuo neule on vaan niin sievä, kieli pitkällä odottelen että se saapuu luokseni! :) Uusi laukkusikin on aivan ihana, olen itsekin katsellut tuota joskus. Lähin Zara vain on satojen kilometrien päässä, niin en ole koskaan edes päässyt katsomaan moista livenä! Voi kun Zara vain toimittaisi nettikaupastaan Suomeen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi, hyvää kannattaa odottaa ! :P Ja kiitos ! oon kyllä itekkin manaillu välillä että Zara ei toimita suomeen... onneks kuitenkin on Zara ajomatkan päässä.. mutta esim. alemyynnit ois paljon kivempi hoitaa nettikaupassa kuin järkyttävässä sotkuruuhkassa joka Zarassa on aina alemyyntien aikana... !

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)