Friday, September 14, 2012

what I wore on Thursday.

IMG_3639

OUTFIT:
T-shit Monki
Skirt GT
Necklace Glitter
Knit GT
Ankle boots Bianco
Bag Longchamp

IMG_3645
IMG_3641
IMG_3648
IMG_3644
IMG_3632
IMG_3638IMG_3629
IMG_3640

Thursday outfit. Which I reaaaaaally like. And I also reaaaaally like the blurriness behind me in these pictures. Had a great day today. Played some volleyball and stuff. Though the weather right now is awful. But I'm wearing woolen socks and soon ready to sleep. And weekend is perfect for just relaxing. So have a nice weekend lovelies !

Torstain asua. Josta tykkäilen paaaaljon. Ja tykkäilen myös paaaaaljon noista epätarkoista palluroista mun takana näissä kuvissa. Oli myös mukava päivä :) Tuli pelailtua lenttistä ja sen sellaista. Vaikkakin sää on kyllä ihan kamala. Mutta villasukat jalassa on kivaa ja kohta oon jo valmis nukkumaan, ja mikäs sen parempaa näin viikonloppuna kuin rentoutuminen.
Joten ihanaa viikonloppua muruset !

xoxo Maria

4 comments :

  1. Oioi! Kylläpäs uudella linssillä saa kivoja kuvia! Oot nätti ja muksa asukin :) Mitä asetuksia käytät kun kuvaat tolla'?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo linssi on kyllä ollu aivan ihana : ) hihii ! Kiitos. Ja asetuksina F1.8, ISO 100 ja valotusaika ihan sen mukaan mikä näyttää hyvältä :) eli päiväsaikaan aika nopeella suljinajalla !

      Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)