Thursday, September 13, 2012

silver sparkle.

IMG_3561

OUTFIT:
Knit Lindex
Jeans ONLY
Heels Nelly.com (new!)

IMG_3558
IMG_3567
IMG_3557
IMG_3559
IMG_3564
IMG_3562

A few posts ago I told you that I purchased something nice. Maybe you notice now what it is. And no, I'm not talking about the shoes. Though these shoes were a nice, cheap find from Nelly.com :) Sales are always nice ! But back to the main purchase. I bought a new lens ! The Canon EF 50mm F1.8 :) I think it just does magic to outfit photos. I'm satisfied, hope you like the result too !

A few words about the outfit. I'm really lazy at wearing heels during normal school days, but this week I was inspired and thought that because it looks so nice I should just wear them more often. The reason why I like this outfit because it's comfy with a little bit of glamour. I personally like the combination of sparkling jewelry and knits. And jeans + high heels. What do you think ?



Pari postausta sitten kerroin että ostin jotain tosi kivaa. Ehkä jo huomaatte mikä se on. Ja en siis puhu noista korkkareista. Tosin nekin on ihanat, löytö Nelly.comin aleista :) Mutta takaisin pääostokseen. Ostin uuden objektiivin ! Canonin EF 50mm F1.8 :) Ja se tekee kuvista niiiiin paljon hienompia. Oon tosi tyytyväinen, toivottavasti näyttää hyvältä teijänkin silmään !

Ja asusta vielä pari sanaa. Oon aika laiska korkokenkien käyttäjä näin arkisina koulupäivinä, mutta tällä viikolla olin isnpiroitunut ja päätin, että koska se näyttää niin kivalta voisin koittaa käyttää useemmin. Tykkäilen tästä asusta aika paljon ja syy siihen löytyy siitä että se on rento mutta siinä on ripaus glamouria. Ite tykkäilen kimaltelevien korujen ja neuleiden yhdistelmästä. Ja farkkujen ja korkokenkien myös. Mitäs te ootte mieltä ?


xoxo Maria

9 comments :

 1. Love your shoes!
  Your blog is great too, going back to check out past posts now!
  Would you like to follow each other on GFC??

  Kendra
  xx

  www.stoleninspiration.com

  Ohhh by the way we have a great giveaway on at the moment!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Kendra Alexandra! :) I'll check out your blog as soon as possible, and I'll comment on your blog if I want to follow each other ! :)

   Delete
 2. You're SO beautiful in these pictures. Though I'm sure the lens is great, there must be something about the subject as well. :)
  And the shoes are cool, too. Pus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks honey <3 <3 ja oikeen tuplana tuli :D pus!

   Delete
 3. You're SO beautiful in these pictures. Though I'm sure the lens is great, there must be something about the subject as well. :)
  And the shoes are cool, too. Pus.

  ReplyDelete
 4. ihanat kengät! ja neule kans :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) :) on ihan luottovaate toi neule !

   Delete
 5. Aivan upeita kuvia sulla blogi täynnä! Löysin tänne nyt ensimmäistä kertaa. Itselläkin on juuri tuo Canon 600D ja vähän mietinnässä uusi objektiivi, juurikin tuon tyyppinen kuin sinun uusi. Näyttää siltä, että sillä saa hienoa jälkeä, tietysti paljon kiinni valokuvaajasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau kiitos :) Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen sekä kameraan että uuteen linssiin.. mietin pitkään F1.4 ja F1.8 välillä, mutta päädyin sitten tohon halvempaan versioon ja ei oo ollu valittamista. Eli suosittelen :) Ja ite kun tykkään tosta blurriefektistä niin pysyy aika valovoimaisenakin vaikka hämärää olisikin. Ja kiva kun löysit blogiini, toivottavasti jäät seurailemaan !

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)