Sunday, September 30, 2012

red red red.

IMG_3998
ATMN 20127

Something new from H&M ! Supercute gumboots to brighten up autumn outfits. And very practical too. I love the fact that I can wear these everywhere, look stylish without getting my shoes or toes wet. Oh and I got again a little exited about taking detail pictures.. I hope you don't mind the picture overload !

Jotain uutta H&M:ltä ! Supersöpöt kumpparit tuomaan vähän väriä syysasuihin. Ja hyvin käytännöllinen ostos myös, on meinaan ihanaa kun voi käyttää näitä kaikkialla. Näyttää tyylikkäältä, mutta silti säästää varpaat ja kengät kastumiselta. Ja tuli taas innostuttua kuvaamaan vähän yksityiskohta kuvia.. uupsie, toivottavasti ei haittaa tämmöset kuvayliannostukset !

xoxo Maria

4 comments :

 1. Replies
  1. Kiitti ! rakastuin niihin kun näin ne ! Pitäis vielä asukuvaa laittaa... mutta perjantaina kun noita pidin jalassa, nii ei tullu otettua asukuvia.. :P

   Delete
 2. Ehkä söpöimmät kumisaappaat ikinä! Noissa vois jopa kuvitella kulkevansa :D


  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D niinpä ! Ittellä on vaan perusnokiat ollu, mutta eihän niillä missään kaupungilla kävellä. Näihin mahtuu vielä villasukat nii loistavat syksyn/alkutalven loskakeleillä !

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)