Thursday, August 2, 2012

thoughts.

IMG_1794There are somedays when I think about quitting my blog. When I feel bad about myself and feel that my pictures and my style isn't remarkable enough to write a blog about. Lately I've been feeling that way, but tonight I remembered why I do this. I found this cute blog and realized that the reason why I do this isn't the fact that I would be better than other bloggers or that I would be somehow so extraordinary that I should do it or that I would want to be popular. I realized that the reason why I keep on blogging is the amount of inspiration and happiness it gives me. Sure there will be bad days and ugly pictures, but the feeling when you dress up nicely and get the right outfit, get good pictures and enjoy taking them is something I don't want to give up. It's the thing that makes me smile and full of joy. I just felt like sharing this :) And I wanted to share this picture, cause I think my hair looks pretty in it.

good night lovelies <3 p="p">

On joitan päiviä kun oon pohtinu blogini lopettamista. Ne on niitä päiviä kun on huono fiilis itsestä ja tuntuu että omat kuvat ja tyyli on ihan turhia ja ei mitenkän mainitsemisen arvosia, saati sitten että jakais niitä muulle maailmalle. Viime aikoina on tuntunu tältä, mutta tänä iltana muistin taas että miks teen tätä. Löysin yhen kivan blogin ja sitä selaillessani muistin että en tee tätä sen takia että oisin parempi kuin muut bloggaajat tai että olisin jotenkin erityisempi tai että haluaisin kuuluisaksi. Tajusin että syy tähän koko bloggailutouhuun tulee siitä, että se antaa mun elämään niin paljon iloa ja inspiraatiota että en tosiaan oo lopettamassa. Tottakai tulee vielä huonoja päiviä ja rumia kuvia, mutta se tunne kun pukeutuu kivasti ja löytää oikeen asun, kun onnistuu kuvissa ja iloitsee niiden ottamisesta, on jotain mistä en halua luopua. Ihan vaan sentakia et ne on niitä asioita mitkä saa mut iloiseksi ja hymyilemään. Tänään musta tuntu vain siltä, että haluisin jakaa tän :) Ja halusin myös postata tän kuvan, koska mielestäni mun hiukset näyttää siinä kivalta.

öitä ihanaiset <3>

6 comments :

 1. Älä vaan lopeta blogiasi! Sulla on niin kivoja vaatteita ja kuvia. Ansaitsisit enemmän lukijoita mielestäni :) Kirjoitat myös kivasti ja asiallisesti. Tää blogi on yks mun lemppareista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) En mä sitä lopeta. Liian ihanaa hommaa että lopettaisin, vaikka välillä tuntuukin siltä että ei jaksaisi tai että on tosi turhaa. Iso kiitos sun ihanasta kommentista :) Myös te ihanat lukijat ootte syy miks pitää tätä pystyssä <3

   Delete
 2. Ei ihmisen tarvitse olla täydellinen pitääkseen blogia pystyssä :) Varmasti meissä jokaisessa on jotakin, mitä jakaa muille. Jokaisesta bloggaajasta löytyy varmasti jotain hyvää - on se sitten hyvä valokuvaustaito, kaunis tyyli tai mielenkiintoiset kirjoitukset. Tai sitten ihan vain persoonallisuus. Se onkin sitten eri asia, osaako sitä omaa parasta puolta tuoda esiin tarpeeksi ;) Nykyisin on niin paljon blogeja, että pitää osata tuoda itsensä esille parhaalla mahdollisella tavalla, jotta erottuisi joukosta. Sekin on makuasia, tahtooko saada suosiota vai pysytellä pienenä blogina, eikä siihenkään voi itse vaikuttaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, oot ihan oikeessa. Mutta itse oon välillä tosi kilpailuhenkinen ja tietty tulee vertailtua itteeään muihin ja siinä samalla unohtaa sen, että tätähän voi tehdä vaan sen takia kun iloitsee siitä. Onneksi useimmiten taas tajuaa sen ja silloin bloggaus sujuu kun se on niin ihanaa :) Ja itse ainakin tykkään just lukea blogeja, kun ihmiset on niin erilaisia ja kauniita :) !

   Delete
 3. Nyyh, ei saa lopettaa mun stalkkauskanavani ;) Tuu meille vaa, nii muistat miten hyvii kuvii täällä tuli, joohan Maria joohan ?

  p.s tää oli sit Terhin piilotsemppaus kannustus komentti joka ovelasti sisäls "tuu meille" - ruinauksen :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muru, tulen kyllä :D kunhan ehdin. Mutta ajattelin että voisit tulla lauantaina meille ! Soitellaan.

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)