Tuesday, July 31, 2012

summer roadtrip.

2

OUTFIT:
Knit Lindex
Red jeans MAC (new!)
Shoes Converse
Bag 2nd hand

21
27

OUTFIT:
Jeans jacket Vila
Lace top Vila
Shorts Zara
Bracelet H&M

26
29
23
28
Kesäherkkuja: herneitä ja jälkiruuaksi päärynä-vaahtokarkkijäätelöä.
Summer deliciousness: peas and for dessert pear-marshmallow ice-cream.
22
25
24
Valkoiset hortensiat on yksiä mun lempikukkia !
White hydrangeas are one of my favorite flowers!

OUTFIT:
Dress Mango
Clutch 2nd hand
Sunglasses Cubus

                                                                                                                                                   

Last week I was on a small summer roadtrip. We travelled in Finland, exploring finnish sightseeings and beautiful summer spots which I didn't even know existed. After rainy days we got also sunshine :)
We visited finnish towns: Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra and Kouvola + some small places on our way there. A roadtrip in your homecountry is a nice way to travel if you don't have a lot of money to go abroad. And you almost feel like you are in a foreign country and on a vacation ! :) Oh and sorry for the pause here, but I thought a small brake from the computer would be good and that I could just enjoy summer time, without stressing about posts ! But it's good to be back !


Viime viikolla olin pienellä roadtripillä. Matkustettiin ihan vain kotisuomessa ja käytiin tutustumassa suomalaisiin nähtävyyksiin ja kesäisiin paikkoihin joiden olemassaolosta en edes aikaisemmin tiennyt. Sateisten päivien jälkeen saatiin myös auringonpaistetta :) Matkan aikana käytiin näissä kaupungeissa: Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra, Kouvola ja jotain pikkupaikkoja matkan varrella. Roadtrippi kotimaassa on hyvä vaihtoehto matkustaa jos ei oo paljon rahaa mennä ulkomaille. Tuntuu melkein siltä että olis ulkomailla ja kunnon lomalla ! :) Ja ainiin, anteeks blogipaussista, mutta aattelin et pieni loma tietokoneesta tekis hyvää ja voisin vaan nauttia kesästä stressaamatta postaamisesta ! Mutta on hyvä olla taas takaisin täällä !

<3 Maria

11 comments :

 1. Upeita kuvia!! Sulla on tosi kiva tyyli. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih kiitos paljon ! :) ihana kuulla !

   Delete
 2. Replies
  1. Siis t.Emma. Oisit tullu moikkaa ku olit kotkassa :(

   Delete
  2. Voi eiii ! :( en kyllä yhtään tajunnu, enkä kyllä usko että ois ehtinykkään, kun se oli aika pikavisiitti! Mutta ois ollu ihana nähdä :) :) Millon oot tulossa Nlaan päin?

   Delete
  3. Just olin viimeviikonloppuna, ja nyt ei oo aikaa tulla varmaan piiitkään aikaan, ku on kaks kolmenviikon harjotteluu laivalla ja silleen :(

   Delete
  4. Voihan höh !! Mutta heti kun liikun ens kerran siellä päin tai sä täällä, niin facebookkiin viestiä ! :)

   Delete
  5. jessööör :)

   Delete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)