Sunday, June 10, 2012

Tammerfors.


IMG_8763.JPG_effected

OUTFIT:
Shoes Converse (from Nyc)
Skirt Zara
Knit Lindex
Bag borrowed from my sister

IMG_8751.JPG_effected

IMG_8749.JPG_effectedIMG_8752.JPG_effected
IMG_8755.JPG_effected
IMG_8757.JPG_effected-001
IMG_8760.JPG_effected
IMG_8762.JPG_effected

I spend my last week in a city called Tampere. My sister and a lot of my friends live there. :) I had a wonderful time there and can't wait for the next time ♥ Here an outfit post from Tampere. Now I'm back at home and being busy with cleaning and putting everything in order ! Maybe after cleaning a room post might be something I'd do.. we'll see.

Vietin viime viikon Tampereella. Mun sisko ja iso kasa ystäviä asuu siellä :) Oli ihan huippu viikko ja toivottavasti pian uudelleen ♥ Tässä asukuvapostaus Tampereelta. Nyt oon taas kotona kiireisenä siivoamisen ja huoneen järjestämisen kanssa ! Mutta ehkä siivoomisen jälkeen vois tulla huonepostausta.. katellaan.

xoxo Maria

11 comments :

 1. muute laita asetuksista toi ihme "Please prove you're not a robot", koska se latistaa kommentointia, koska mäkää en välil kommentoida, ku en jaksa ottaa selvää noista hieroklyfeistä :D

  ReplyDelete
 2. Terhi: no saaaila ja karel ja mirka ja ja.. okei.. LOPPU TOMMONEN <3 ;) mutta niin, mulla tuli paljon semmosia automaattikommentteja joltai mainostusjutuilta tai joltain random venäjänkielisiltä sivuilta... ni siks mulla on toi robot juttu.. vaik toisaalt tiiän et se on rasittava.. hmph.

  ReplyDelete
 3. Jos kokeilisit vähä aikaa ilma sitä ? :D t minä joka en jaksanu kirjautuu sisää

  ReplyDelete
 4. vuoksesi, mitä vain.. ;) eli voin laittaa sen pois, mut jos niitä ärsyttävyyksiä rupee taas tulee ni laitan takasin.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana hame!! Harmi jos on Zarasta, mulla nimittäin lähimpään Zaraan on satoja kilometrejä :/ Muuten olisin ehdottomasti lähtenyt metsästämään tuollaista. Sulla on kiva blogi :)

  ReplyDelete
 6. Henna: no voihan höh, zara on meinaan ihana kauppa ! Mutta tää on kyllä hankittu jo viime kesän alennusmyynneistä, että en usko että niitä enää on :( Mutta kiitos kuitenkin kivasta kommentista !! :)

  ReplyDelete
 7. No, ihan hyvä juttu vaan ettei hametta olis enää saatavilla! Ei ainakaan jää turhia harmittamaan :)

  ReplyDelete
 8. Henna: no toivotaan että löydät jostain vähintäänkin yhtä kivan hameen :) :) !

  ReplyDelete
 9. Heippa!

  Kiva kun tulit tänään moikkaamaan!

  Olit ihan supersuloinen ja ystävällinen:)

  Virtuaalirutistus <3

  ReplyDelete
 10. Sofié: Oli mukava tavata, vaikkakin eka en meinannut uskaltaa moikata ! Ja olit juuri niin mukava kuin olin ajatellutkin ! :) Virtuaalirutistus takaisin <3 !

  ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)