Friday, April 13, 2012

statement necklace

IMG_4629

OUTFIT:
Jacket United Colors of Benetton
Necklace Vero Moda
Tunique GT
Ring GT
Shoes H&M

IMG_4630


IMG_4619.JPG_effected


IMG_4621IMG_4626


IMG_4633

You know those things you buy and you totally like them and you might wear or use them once or twice? And then they just stay there in the closet or some storage place... That's what happened to that necklace but I decided that "no way". So it ended up in my outfit and as I look it, I think it's pretty nice :) well I hope I'll start to use it more, we shall see!

I hope you will all have a nice weekend! I'll enjoy the company of my nephew ! He is such a cutie ♥


Kaikki varmaan tietää sellaset ostokset joita käyttää ehkä kerran tai kaks vaikka ostaessa ne oli ahh niin ihania.. ja sitten ne jää vaan kaapin tai varaston uumeniin unohduksiin.. Näin kävi tän kaulakorun kanssa, mutta päätin että "ei käy". Ja sen takia se pääty tähän asuun ja näyttää mun mielestä aika kivalta :) jää nähtäväks, että tuleeko käytettyä enemmän ! toivotaan ainakin..

Toivottavasti kaikilla tulee olemaan huippu viikonloppu! Mä saan nauttia siskonpojan seurasta ! Pikkumies on aika söpöläinen ♥

xoxo Maria

2 comments :

  1. blogisi ansaitsisi mielestäni enemmän lukijoita! :D tykkään tosi paljon tyylistäsi ja kuvat ovat hyvälaatuisia:)odotan aina innolla uusia postauksia!

    ReplyDelete
  2. oi kiitos paljon !!! :) sun kommentti sai mut oikeen iloseks !! ja toivottavasti itse oot jo lukijoissa sitten ;) hih!

    ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)