Monday, March 5, 2012

a lovely mondayOUTFIT:
Tunique from random store in Egypt
Jacket United colors of Benetton
Belt KappAhl
Ankle boots H&M

detail. yksityiskohtaa.


Today is monday. And still today I had a nap, relaxed and wore nice clothes. Mondays are usually really annoying. But this monday was nice. On friday I rearranged my room. Here a few pictures from it too. Only some details, but it's much more interesting to take photos of details ! :)
Tomorrow I'm going snowboarding, as if my ass wouldn't be still sore from yesterdays snowboarding and my legs tired from my super long walk (16km) on saturday... well it's spring, and I can feel it ! My motivation in sports came back! :) 


Tänään on maanantai. Ja silti nukuin päiväunet, rentouduin ja pidin kivoja vaatteita. Maanantait on yleensä erittäin typeriä. Mutta tää maanantai oli kiva. Perjantaina vaihdoin huoneeni järjestystä. Tässä pari kuvaa siitä. Vaan yksityiskohtakuvia, mutta niitä on niin paljon kivempi kuvata! :)
Huomenna menen lautailemaan, ihan ku mun peppu ei ois vieläki kipee eilisestä lautailusta ja jalat väsyneet lauantain 16km kävelylenkistä... no on kevät, ja sen tuntee ! Mun urheilumotivaati on palannut! :)

Kivaa viikkoa ! Have a nice week !

Maria
My room. Mun huone. 

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)