Sunday, March 25, 2012

cable knit outfit number 2OUTFIT:
Cable knit sweater Lindex
Skirt GT
Bracelet H&M (new!)
Ankle boots H&M
This is yesterdays look which I really like :) !! Also wearing the cable knit from Lindex... but what can you do when you find nice clothes ;) I was very happy when I saw that a new reader had joined my blog ! All of you, who are reading this I'd be happy to have you as my reader ! You also make me very happy by commenting and clicking the like-button ! ENJOY SUNDAY !


Tää oli eilisen asu ja tykkäilin siitä tosi paljon :) !! Oli taas toi Lindexin neule päällä, mutta mitäs sille voi ku löytää kivoja vaatteita ;) Olin tosi ilonen ku huomasin että blogiani oli ruvennu taas lukemaan yks uusi ihminen ! Te kaikki muut, jotka luette tätä nyt oisin iloinen jos liittyisitte myös lukijaksi ! Teette mut myös iloiseksi kommentoimalla ja painamalla tykkää-painiketta ! NAUTTIKAA SUNNUNTAISTA !


<3 Maria

2 comments :

  1. Toi villapaita on hullun ihana! Näyttää siltä et sen voi helposti yhdistellä moniin eri asuihin ja aina se näyttää yhtä hyvältä!:)Täytyy käydä ite tsekkaamassa lähimmmästä lindexistä josko ois vielä jäljellä,sen verran näitten kuviesi perusteella houkuttelisi toi D:

    ReplyDelete
  2. Joo kannattaa käydä kattomassa !! :) ja kyllä luulisin et niitä tulee jossain vaiheessa lisää, nettiin aina välillä on ainaki tullu vaik suurimman osan ajasta ne on siellä ollu loppuunmyytyjä! mutta toivottavasti löydät paidan itelles ! tosin, se ei oo villanen vaan kevyttä puuvillaa ni sopii kesäänkin :)

    ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)